12 yaşındaki çocuğa istismar skandalında şok gelişme: 4 zanlı serbest bırakıldı!

Mersin'de 12 yaşındaki kız çocuğunun 6 yaşından itibaren Köyün imamı, 2 enişte ve komşu tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Mide bulandıran istismar olayında mahkeme, 4 zanlıyı serbest bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
12 yaşındaki çocuğa istismar skandalında şok gelişme: 4 zanlı serbest bırakıldı!

Mersin'de 12 yaşındaki bir kız çocuğunun 6 yaşındayken köyün imamı tarafından, yakın zamanda da 2 eniştesi ve komşusu tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı.

Mahkemeye çıkartılan 4 zanlı serbest bırakılırken savcılık karara itiraz etti. 

Mersin'in Anamur ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğuna 6 yaşındayken köyün imamı, 2 eniştesi ve bir komşusu tarafından cinsel istismarda bulunulduğu iddia edildi. Skandal ile ilgili mahkemeye çıkartılan 4 zanlının serbest bırakılmasına savcılığın itiraz ettiği öğrenildi.

CHP’Lİ VEKİLDEN AÇIKLAMA

Sözcü'de yer alan habere göre, skandal ile ilgili CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Kız çocuğumuz 6 yıl önce köyün imamı tarafından istismar edildiği iddiası var. Olay kapatılıyor. Bu yıllar sonrasında ise kız çocuğunun iki eniştesi ve bir komşusu tarafından da istismar edildiği ifade ediliyor. Kızın okuldaki öğretmenleri Anamur Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüyle irtibata geçiyor. Çocuğumuz şimdi koruma altında. Babası olmayan yavrumuzun annesi de kendisine bakamayacak durumdadır” dedi.

SAVCI TUTUKLAMA İSTEDİ, MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Olayın, adli boyutunu da yakından takip ettiğini bildiren Antmen süreç ile ilgili şunları söyledi:

Savcılık soruşturma açtı. Kız çocuğumuz şu anda 12 yaşında. İstismar edilmeye 6 yaşındayken başlanmış. İmamın da içinde olduğu failler gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi, savcılık tutuklama istedi ancak mahkeme dört kişiyi de serbest bıraktı. Şimdi Anamur Başsavcılığı karara itiraz ediyor.

Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu olaylar maalesef her geçen gün artıyor. Bunu meşrulaştıran, aklayan, bireysel olaylarmış gibi sunan bazı iktidar çevrelerince bu olayların önü açılıyor. Bir kereden bir kez olmaz anlayışının acı bir sonucudur bu. Bu olayı açığa çıkartıp üzerine giden öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin