"12 milyon liralık arabaya biniyor" iddiasının ardından ortalık karıştı. Deniz Zeyrek ve Sinan Oğan'dan peş peşe açıklamalar

Gazeteci Deniz Zeyrek, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ın 12 milyon liralık otomobile bindiğini iddia etti. Sinan Oğan, Zeyrek’in iddiasını yalanlayarak "Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım" dedi. Zeyrek daha sonra fiyat konusunda hatalı hesaplama yaptığını belirterek özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
"12 milyon liralık arabaya biniyor" iddiasının ardından ortalık karıştı. Deniz Zeyrek ve Sinan Oğan'dan peş peşe açıklamalar

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü köşesinde  cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Ata İttifakı adayı Oğan'ın 12 milyon liralık otomobile bindiğini iddia etti. Yazısında "Aynı zamanda hemşerim olan yakın bir arkadaşım, geçenlerde 'Biliyor musun Sinan Oğan seçimlerden sonra arabasını değiştirdi. 12 milyon liralık bir Alman arabasına biniyor artık' dedi. Ben gayet normal karşıladım" ifadelerini kullandı.

ZEYREK: FİYAT KONUSUNDAKİ HATAMI DÜZELTİR, ÖZÜR DİLERİM

Deniz Zeyrek, daha sonra sosyal medya hesabından Oğan'ın kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Oğan'ın kullandığı otomobilinin 2017  model, 6 milyon değerinde ve  seçimden önce sahip olduğunu yazan Zeyrek, "Yazıyı yazarken aracın 2023 model olduğunu varsayarak kontrol etmiştim. 2023 model (Mercedes S400 d 4matic) otomobilin 12 milyon olduğunu tespit edince de kaynağımın söylediği rakamı doğru kabul etmiştim. Fiyat konusundaki hatamı düzeltir, özür dilerim" dedi.  

OĞAN'DAN ZEYREK'İN İDDİASINA YALANLAMA

Sinan Oğan, Zeyrek'in paylaşımının ardından sosyal medya hesabından iddia ile ilgili açıklama yaptı. Oğan,  "Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Oğan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Gazeteci Deniz Zeyrek bize sorup doğrulama gereği duymadan yaptığı yanlış haberi düzeltmek durumunda kaldı. Bindiğim 2. el araç Meclisteki bir çok CHP milletvekilinin aracından daha eskidir. Eğer bu araç Deniz Beyin dediği fiyatlardaysa hemen satabilirim. Hatta bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım. Aracın bozuk paçalarını değiştirme masraflarına rağmen pazarlık yapalım, aracı alayım diyen olursa daha aşağısına da satmaya hazırım :) Ayrıca bu yanlış haber üzerinden bizi linçleyen siteler şimdi lütfen bu yanlışı düzeltsinler."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin