11 yaşındaki çocuk 13 yaşlarında 2 kişiyi vurdu. Sebebi 'zorbalık' çıktı. ABD'de korkunç olay

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 11 yaşındaki bir çocuk annesinin silahıyla 13 yaşlarında 2 kişiyi vurdu. İşte olayın detayları.

Google Haberlere Abone ol
11 yaşındaki çocuk 13 yaşlarında 2 kişiyi vurdu. Sebebi 'zorbalık' çıktı. ABD'de korkunç olay

ABD'nin Florida eyaletinde Amerikan futbolu antrenmanının ardından çocuklar tartışmaya başladı. Apopka bölgesinde salı günü meydana gelen olayda 11 yaşındaki bir çocuk annesinin aracından aldığı silahla tartıştığı 13 yaşlarındaki 2 kişiye ateş etti.

Yaralanan çocuklar hastanede tedavi altına alınırken Apopka Polis Şefi Mike McKinley, 11 yaşındaki şüphelinin cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alındığı belirtildi.

Silahın yasal olarak şüphelinin annesinin üzerine kayıtlı olduğu tespit edilirken annenin, silahın çocuğun ulaşabileceği bir yerde muhafaza etmesi nedeniyle suçlanabileceği aktarıldı. Bununla birlikte  Florida'da bir mahkeme, 11 yaşındaki şüphelinin 3 hafta daha gözaltında kalmasına karar verdi.

OLAY ZORBALIK YÜZÜNDEN YAŞANDI

Şüphelinin avukatı Robert Mandell katıldığı bir televizyon programında, silahlı saldırının sebebinin zorbalık olduğunu belirtti. Apopka Polis Departmanı tarafından hazırlanan bir raporda da ise şüphelinin saldırı mağduru çocuklar tarafından kovalandığı ve darp edildiği bilgileri yer aldı. 

 

Kaynak: İHA
Etiketler ABD çocuk silah zorba
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin