11 Aralık’ta buluşuyorlar

Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtığ, Müjdat Gezen ve daha pek çok ünlü isim bu gecede buluşacak!

Google Haberlere Abone ol
11 Aralık’ta buluşuyorlar

Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin Birleşmiş Milletler tarafından kabulünün 25. yıldönümünü kutlamak amacıyla 11 Aralık akşamı Swissotel’de bir balo düzenlenecek



UNICEF İyi Niyet Elçileri’nden Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Müjdat Gezen, Gülsin Onay, Şefika Kutluer, Ayşe Kulin, Ali Poyrazoğlu gibi UNICEF destekçisi ünlüler Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin Birleşmiş Milletler tarafından kabulünün 25. yıldönümünü 11 Aralık akşamı Swissotel’de düzenlenen bir balo ile kutlayacak. Balo UNICEF İyi Niyet Elçilerinden Ferhat Göçer’in sevilen aryalarının da olduğu muhteşem konseriyle renklenecek. Gecede UNICEF’in dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi’nin 25. yılı dolayısıyla başlattığı ‘IMAGINE Girişimi’ çerçevesinde çeşitli sürprizler yer alacak.



‘IMAGINE’, projesi John Lennon’un Imagine şarkısının Shakira, Kate Perry gibi UNICEF Global İyi Niyet Elçileri tarafından çocuklar için tekrar yorumlanmasıyla gerçekleşen bir girişim. Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katılacağı balonun bilet fiyatları ise 1500 TL.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin