100 oyuncudan tiyatro emekçilerine şiirli destek

Coronavirüs salgını nedeniyle zor durumda kalan tiyatro emekçileri için 100 oyuncu, şiir okudu. Tiyatro emekçilerine destek için kurulan Dayanışmanın 100’ü Şiir platformu konuyla ilgili duyuruda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
100 oyuncudan tiyatro emekçilerine şiirli destek

Coronavirüs nedeniyle zor durumda kalan tiyatro emekçileri için 100 oyuncu, şiir okudu. Tiyatro emekçilerine destek için kurulan Dayanışmanın 100’ü Şiir platformu konuyla ilgili olarak "Dayanışmanın 100'lerce yolu var. Biz bu yollardan şiiri seçtik. 100 tane unutulmaz şiiri 100 usta oyuncu sizin için seslendirdi. Bio'daki web sitesini ziyaret edin, hep birlikte bu eşsiz kayıtları dinleyelim ve tiyatro emekçilerine destek olalım. #dayanismanin100üsiir #tiyatro" açıklamasını yaptı.

Tilbe Saran, Ali Düşenkalkar, Çağlar Çorumlu, Bahar Çuhadar, Feza Soysal ve Mehmet Sarıca’nın kurucuları arasında yer aldığı platformda Zuhal Olcay'dan Ahmet Mümtaz Taylan'a, Birce Akalay'dan Beyti Engin'e, Ali Sunal'dan Erkan Kolçak Köstendil'e, Deniz Çakır'dan Ege Aydan'a, Nurgül Yeşilçay'dan Oktay Kaynarca'ya, Selçuk Yöntem'den Yiğit Özşener'e 100 sanatçı şiir okudu ve tiyatro emekçilerine destek verdi.

Tiyatroculara dayanismanin100usiir.org adresinden destek olmak mümkün.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin