10 milyon euro tartışması... Veyis Ateş şikayet etti, Barış Yarkadaş ifade verdi

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtları çıkan Veyis Ateş'in şikayeti üzerine bugün adliyede ifade verdi. Yarkadaş, savunmasında "Veyis Ateş, 10 milyon Euro'luk rüşvet iddialarına ilişkin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemesine rağmen bu güne kadar verdiği sözü tutmamış, ne ilginçtir ki bu konuyu gündeme getiren şahsımı şikayet etmiştir" dedi, takipsizlik talebinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel 10 milyon euro tartışması...  Veyis Ateş şikayet etti, Barış Yarkadaş ifade verdi

MEDYATAVA/ÖZEL

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro istediğine dair ses kayıtlarının yayınlamasının ardından Habertürk TV'den istifa eden Veyis Ateş, kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemişti ama tam tersini yaptı.

Kendisi hakkında haber programlarında ve Korkusuz gazetesinde yazı yazan Barış Yarkadaş hakkında şikayetçi oldu.

Yarkadaş da bu şikayet doğrultusunda bugün avukatıyla adliyeye giderek savcıya ifade verdi.

Medyatava, Barış Yarkadaş'ın ifade tutanağına ulaştı.

Yarkadaş ifadesinde "10 milyon euroluk rüşvet meselesi çeşitli sosyal medya mecralarında ses kayıtları olarak yayınlanmış, tüm kamuoyu bu tartışmayı yakından izlemiştir. Ayrıca Veyis Ateş'in bağlı bulunduğu Habertürk TV'nin sunucusu Fatih Altaylı ile Habertürk yazarı Sevilay Yılman da bu konuda açık yazılar yazmıştır. Bu tartışma kamuoyu önünde yaşanmış, kamuoyunun ilgisini çeken nerede ise tüm televizyon ve gazete manşetlerinden inmeyen bir konudur ve bu konu da halen açıklığa kavuşturulamamıştır. Veyis Ateş, 10 milyon Euro'luk rüşvet iddialarına ilişkin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemesine rağmen bu güne kadar verdiği sözü tutmamış, ne ilginçtir ki bu konuyu gündeme getiren şahsımı şikayet etmiştir. Takipsizlik kararı verilmesini talep ediyorum" dedi.

10 milyon euro tartışması...  Veyis Ateş şikayet etti, Barış Yarkadaş ifade verdi - Resim : 2

 

10 milyon euro tartışması...  Veyis Ateş şikayet etti, Barış Yarkadaş ifade verdi - Resim : 3

Twitter'dan fotoğraf paylaştı

Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Barış Yarkadaş, "HABERTÜRK’çü Veyis Ateş, güya kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacaktı. Bunun yerine benim hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. @tv100, @krtkulturtv ve @korkusuzgazete‘deki yorumlarımı beğenmeyen Ateş’in şikayeti üzerine Av. @AcarYigit ‘le birlikte ifade verdik. #10MilyonEuro" paylaşımında bulundu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin