10 film vizyona giriyor! İşte, bu haftanın filmleri!

Yarın 1'i yerli toplam 10 film seyirciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
10 film vizyona giriyor! İşte, bu haftanın filmleri!

Türkiye'deki sinamalarda bu hafta 1'i yerli 10 film vizyona girecek.



Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, J.K. Simmons, Lee Byung-hun ve Matt Smith'in oynadığı "Terminatör: Genisys" sinemaseverlerle buluşacak.



90'ları sallayan hikayesiyle dikkat çeken Terminatör serisi, bu sefer yeni bir üçleme olarak yeniden başlıyor. Serinin beşinci filminin senaristliğini ilk iki filme imza atan William Wisher üstlenirken yönetmen koltuğunda Alan Taylor bulunuyor.



"Escobar: Kayıp Cennet"



Josh Hutcherson, Benicio Del Toro, Claudia Traisac, Brady Corbet ve Ana Girardot'un rol aldığı filmin yönetmenliğini Andrea Di Stefano yaptı.



Oscar'lı oyuncu Benicio Del Toro'ya başrolde "Hunger Games" serisinin yıldızı Josh Hutcherson'ın eşlik ettiği "Escobar: Kayıp Cennet", bir dönemin uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatını beyazperdeye taşıyor.



"Karanlık Yerler"



"Kayıp Kız"ın yazarı Gillian Flynn'in kaleminden çıkma gerilim filmi "Karanlık Yerler"in başrollerinde en son birlikte "Mad Max"te izleyicinin karşısına çıkan Charlize Theron ve Nicholas Hoult bulunuyor.



Gillian Flynn'ın romanından sinemaya uyarlanan filmin hikayesi, Libby Day'in ailesinin Kansas şehrindeki bir çiftlikte vahşi ve acımasız bir şekilde katledilmesiyle başlıyor.



"Araftaki Ev"



Alejandro Hidalgo'nun yönettiği filmde Rosmel Bustamante, Adriana Calzadilla, Simona Chirinos ile Gonzalo Cubero rol aldı. 



Alejandro Hidalgo'nun ilk yönetmenlik denemesi olan korku filmi "Araftaki Ev", izleyiciye Venezüela sinemasından bir örnek sunuyor.



"Onur"



Matthew Warchus'un yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Bill Nighy, Imelda Staunton, Dominic West, Andrew Scott ve Joseph Gilgun gibi isimler yer alıyor.



Komedi ve dram karışımı film, lezbiyen ve geylerin güçlerini maden işçileri ile birleştirerek, politik engelleri ve toplumdaki ön yargıları aşma hikayesini anlatan bir İngiliz sineması örneği.



"McFarland"



"Tek Başına" adlı filmle adını duyuran Niki Caro'nun yönetmen koltuğuna oturduğu yapımın başrolünde usta oyuncu Kevin Costner yer alıyor.



Costner'a başrolde Maria Bello, Diana Maria Riva, Morgan Saylor ve Chris Nunez'in eşlik ettiği filmde, 1980'li yıllarda sosyal ve fiziksel zorlukları aşan McFarland kasabasının şampiyon atletizm takımı anlatılıyor.



"Taksi Tahran"



İranlı yönetmen Jafar Panahi'nin hem yönettiği hem de başrolünü oynadığı filminde, bir taksi şoförü olarak İran sokaklarına çıkıp, sadece arabasına koyduğu kamerasıyla, taksi müşterileri vasıtasıyla Tahran'ın profilini eleştirel bir dille ortaya koymaya çalışıyor.



"Alkarısı Cinnet"



Muzaffer Gülçek'in yönettiği filmde Sanem İşler Şen, Tuncay Tarhan, Mehmet Tokatlı ile Aynur Mutlucan oynuyor. Korku ve gerilim türündeki film, lohusa kadınlara musallat olan yaratık efsanesini konu alıyor.



"Kıvırık: Ay Macerası"



Yönetmenliğini Francis Nielsen'in yaptığı animasyon türündeki filmde, bir çiftlikte yaşayan ve Ay'a gidebilmeyi kafasına koyan "Blacky" adındaki kara koyun ile ona aşık olan "Köpek Kanuto"nun giriştiği macera işleniyor.



"Kurbağa Prens"



Chuck Powers'ın yönettiği animasyon film "Kurbağa Prens", kişilik bozukluğu yaşayan küçük bir kurbağanın komik öyküsünü anlatıyor. (AA)


Etiketler sinema vizyon onur
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin