1 Mayıs'ta hastaneler ve eczaneler açık mı kapalı mı. 1 Mayıs 2023'te hastaneler ve eczaneler çalışıyor mu? E-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda hastane ve eczanelerin çalışma durumu sorgulanıyor. 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı Dünya'nın birçok yerinde kutlanır ve resmi tatil olarak kabul edilir. Resmi tatilde birçok kamu kurumu kapalı olur. Özel sektörden de belirli firmalar resmi tatil günlerinde kapalı olur. Peki 1 Mayıs'ta hastaneler ve eczaneler açık mı kapalı mı? 1 Mayıs 2023'te hastaneler ve eczaneler çalışıyor mu? İşte e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı.

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs'ta hastaneler ve eczaneler açık mı kapalı mı. 1 Mayıs 2023'te hastaneler ve eczaneler çalışıyor mu? E-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı

1 Mayıs'ta hastane, eczane ve acil servislerin çalışma durumu sorgulanıyor. Hastanelerde mesai saatleri içerisinde randevuyla hasta bakılıyor. Acil servisler ise 7/24 açık oluyor. 

1 Mayıs 2023 bu yıl pazartesi gününe denk geldi. Böylelikle hastane ve eczanelerin açık olup olmadığı araştırılmaya başlandı. 

Peki 1 Mayıs'ta hastaneler ve eczaneler açık mı kapalı mı? 1 Mayıs 2023'te hastaneler ve eczaneler çalışıyor mu? İşte e-Devlet nöbetçi eczane sorgulama ekranı.

1 MAYIS'TA HASTANELER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs resmi tatil nedeniyle hastaneler kapalı olacak. Bu tarihte hastane randevusuyla hasta bakılmayacak. Hastaneler 2 Mayıs itibarıyla hasta kabul edecek.

1 MAYIS'TA ACİL SERVİS AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta hastanelerin acil birimi açık olacak. Acil hastalığı bulunan vatandaşlar hastanelerin acil biriminden 7/24 hizmet almaya devam edecek.

1 MAYIS'TA SAĞLIK OCAĞI AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta Sağlık Ocağı kapalı olacak.

1 MAYIS'TA ECZANELER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta eczaneler kapalı olacak. Mesai 2 Mayıs itibarıyla yeniden başlayacak. Ancak bu tarihte nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek. Evinize en yakın nöbetçi eczaneyi e-Devlet üzerinden sorgulayabilirsiniz. 

E-DEVLET NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

1 MAYIS'TA BANKALAR VE BORSA AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta bankalar ve borsa kapalıdır. Banka ve borsalar 2 Mayıs itibarıyla hizmet vermeye devam edecek.

1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

1 Mayıs'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplu taşıma ücretsiz oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 1 Mayıs 2023'te Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. 1 Mayıs'ta Gayrettepe, İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri ücretsiz olacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda da toplu taşımalar ücretsiz olacak. 

1 MAYIS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

1 Mayıs resmi tatil nedeniyle okullar tatil olacak. Ara tatil ve Ramazan Bayramı tatilinin ardından, 1 Mayıs'ın hafta sonuyla birleşmesiyle öğrenciler 3 gün daha tatil yapacak. Okullar 2 Mayıs itibarıyla yeniden açılacak.

1 MAYIS'TA KARGO AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta kargoların çalışma saatleri şirketten şirkete göre farklılık gösterecek. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin