1 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, okullar, kargolar, AVM, bankalar ve borsa açık mı. 1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi? 1 Mayıs 2023 Pazartesi açık ve kapalı olan yerler listesi (TAM LİSTE)

1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı bu yıl pazartesi gününe denk geldi. Böylelikle hastane, eczane, noter, AVM, borsa ve bankaların çalışma saatleri araştırılıyor. 1 Mayıs'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz oldu. Gayrettepe, İstanbul Havalimanı metrosu, Marmaray, Başkentray ve İzban seferleri de bedava oldu. Peki 1 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, okullar, kargolar, AVM, bankalar ve borsa açık mı? 1 Mayıs 2023 Pazartesi açık ve kapalı olan yerlerin tam listesi.

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, okullar, kargolar, AVM, bankalar ve borsa açık mı. 1 Mayıs'ta ulaşım ücretsiz mi? 1 Mayıs 2023 Pazartesi açık ve kapalı olan yerler listesi (TAM LİSTE)

1 Mayıs'ta açık ve kapalı yerler araştırılıyor. 1 Mayıs resmi tatil olduğu için kamu kurumları ve devlet daireleri kapalıdır. 

Peki 1 Mayıs'ta hastaneler, eczaneler, okullar, kargolar, AVM, bankalar ve borsa açık mı? 1 Mayıs 2023 Pazartesi açık ve kapalı olan yerlerin tam listesi.

1 Mayıs'ta hastaneler ve sağlık ocakları kapalıdır. Ancak hastanelerin acil servis birimi 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Hastanelerle beraber eczaneler de 1 Mayıs 2023'te resmi tatil yapacak. Eczanede işi olan kişiler nöbetçi eczanelerden hizmet alabilir. 

NÖBETÇİ ECZANE SORGULAMA EKRANI E-DEVLET

1 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil nedeniyle kapalıdır. Bankalar 2 Mayıs Salı itibarıyla hizmet vermeye devam edecek.

1 MAYIS'TA BORSA AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta borsalar kapalı olacak. 

1 MAYIS'TA AVMLER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta AVM'ler açıktır. AVM'ler normal çalışma saati olan sabah 10.00 akşam 22.00'da açık olacak.

1 MAYIS'TA OKULLAR AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs resmi tatil nedeniyle okullar kapalıdır. Öğrenciler 2 Mayıs Salı günü dersliklerinde yerini alacak.

1 MAYIS'TA MARKETLER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta marketlerin çalışma durumuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak bu tarihte bakkal ve küçük marketlerin açık, zincir marketlerin ise kapalı olması bekleniyor.

1 MAYIS'TA KUAFÖR VE BERBERLER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta kuaför ve berberlerin açık olması bekleniyor.

1 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta kargolar kapalı olacak.

1 MAYIS'TA NOTERLER AÇIK MI KAPALI MI?

1 Mayıs'ta noter kapalı olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin