1 Mayıs kutlamaları gazetecilere de zehir oldu!

1 Mayıs kutlamalarını aktarmak için Beşiktaş, Taksim ve Şişli’de görevini yapan Ülke TV"çalışanları göstericilerin attığı taş ve polisin attığı biber gazı nedeniyle zor anlar yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
1 Mayıs kutlamaları gazetecilere de zehir oldu!

Beşiktaş’ta bulunan Ülke TV kameramanı Fatih Yersiz’in ayak bileği göstericilerin attığı taş sebebiyle kırıldı, Gümüşsuyu’ndaki izlenimleri aktaran kameraman Sabri Karagöz atılan gaz sebebiyle baygınlık geçirdi.



1 Mayıs kutlamalarını yerinde takip etmek için sabahın erken saatlerinde Taksim, Beşiktaş ve Şişli’de yerlerini alan Ülke TV ekibinden kameraman ve muhabirler gazdan etkilendi ve ciddi şekilde yaralandı.



Beşiktaş’ta bulunan Ülke TV muhabiri Serhat Sarı ve Süleyman Tunç gazdan etkilenirken Ülke TV kameramanı Fatih Yersiz’in göstericilerin attığı taş sonucu ayak bileği kırıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Fatih Yersiz, tedavisi yapılmak üzere Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılarak ayağı alçıya alındı. Öte yandan Gümüşsuyu’ndan canlı yayınla yaşananları aktaran muhabir Nihal Akça da gazdan etkilenirken kameraman Sabri Karagöz atılan gazlar nedeniyle baygınlık geçirdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin