1 Mart'ta yayın hayatına başlayan kanalda sular durulmuyor. Yılmaz Özdil'in ardından Sözcü TV'de bir istifa depremi daha!

RTÜK'ün uzun bir bekleyişin ardından lisansını verdiği Sözcü gazetesinin televizyon kanalı Sözcü TV, 1 Mart 2023'te yayın hayatına başladı. Ancak, henüz ilk haftasını geride bırakan kanalda peş peşe istifa depremleri yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde istifa eden Yılmaz Özdil'in ardından bir istifa haberi daha geldi. Kanala veda eden o ismi MedyaTava açıklıyor!

Medyatava Özel 1 Mart'ta yayın hayatına başlayan kanalda sular durulmuyor. Yılmaz Özdil'in ardından Sözcü TV'de bir istifa depremi daha!

Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil'in istifasının ardından yerine Alişer Delek getirilmişti. Bu atamanın ardından flaş bir istifa haberi daha geldi. Kanaldan ayrılma kararı alan o ismi, ilk kez MedyaTava açıklıyor!

1 Mart'ta yayın hayatına başlayan Sözcü TV'de sular durulmuyor. Sözcü gazetesinin çiçeği burnunda televizyon kanalı Sözcü TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Özdil, getiğimiz günlerde görevinden istifa etti. Özdil'in istifasıyla başlayan hareketlilik hız hesmeden devam ediyor.

Yılmaz Özdil'in istifasının ardından Alişer Delek, Sözcü TV Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı. Bu atamanın ardın bir istifa haberi daha geldi.

Sözcü TV Ana Haber Bülteni sunucusu Korcan Karar, görevinden istifa etti, Karar, bu akşam son kez ana haberi sunacak.

Yayın Koordinatörü Mustafa Sağlamer, Haftasonu Ana Haber Sunucusu Ümit Zileli, Kırmızı Beyaz programının moderatörü aynı zamanda 13.00 bülteni sunucusu Tuba Emlek, Gelin Birlikte Bakalım programı sunucusu ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İskender Baydar ve Şef Yönetmen Tankut Gürsel de istifa kararı aldı.

"BİLGİSİ OLMADAN ATAMA YAPILDI"

Görevinden istifa eden Gelin Birlikte Bakalım programı sunucusu ve aynı zamanda Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı İskender Baydar Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada "Etik açısından çalışabileceğimiz bir ortam kalmadığı için kalmamaya karar verdik" dedi.

Baydar istifalara ilişkin şöyle konuştu:

"Yılmaz Özdil ile anlaşarak gittik. Yılmaz Özdil gittikten sonra Korcan Karar'ın kalacağı söylenmişti. Onun da haberi ve bilgisi olmadan bir atama yapıldı. Ona bilgi verilmeden böyle bir atamanın yapılmasını geride kalan isme saygısızlık olarak addediyoruz. Etik açısından çalışabileceğimiz bir ortam kalmadığı için kalmamaya karar verdik."

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin