1 Bitcoin tam 1 milyon lira oldu. Fed faiz artırımını bitirecek umudu ile Bitcoin 17 ayın zirvesine yaklaştı

Fed'in faiz artırımını bitireceği söylentisi ve spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına onay çıkacağı umudu dünyanın en popüler kripto para birimini zirveye taşıdı. Yükseliş ivmesini sürdüren Bitcoin, son 17 ayın zirvesini gördü ve 35 bin doları aştı. Yani 1 Bitcoin tam 1 milyon lira oldu.

Google Haberlere Abone ol
1 Bitcoin tam 1 milyon lira oldu. Fed faiz artırımını bitirecek umudu ile Bitcoin 17 ayın zirvesine yaklaştı

Yükseliş ivmesini sürdüren Bitcoin yine durdurulamaz hale mi geliyor.

Fed faiz kararı beklentisi ile Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun Bitcoin borsa yatırım fonlarına onay vereceği beklentisi dünyanın en popüler kripto para birimini adeta uçurdu. 35 bin dolar barajını geçen Bitcoin son 17 ayın zirvesini gördü. Son 24 saatte yüzde 4 artan Bitcoin, Türk Lirası olarak 1 milyon lirayı gördü.

SOL TOKEN DE YÜZDE 142 ARTTI

Bloomberg'te yer alan habere göre en büyük dijital token Bitcoin, son 24 saatte yüzde 4 artış gösterdi ve Perşembe günü Singapur'da saat 10:53 itibarıyla 35.840 dolardan işlem gördü. Eylül ayının ortasından bu yana yüzde 142 artışla 42 dolara ulaşan Solana ağının SOL tokeni de dahil olmak üzere bazı küçük kripto paralar tırmanışa geçti.

Bitcoin bu yıl, SEC'in BlackRock Inc. gibi şirketlerin doğrudan Bitcoin'e yatırım yapacak ilk ETF'leri başlatma başvurularını onaylayabileceği yönündeki beklentiler ile iki kattan fazla değer kazandı. Dexterity Capital LLC'nin ortağı Michael Safai, "Direnç" 35.000 dolar civarında sıkılaştı "ancak ETF haberleri etrafında 37.000 dolara doğru bazı koşular yapmak için yeterli sürekli momentum var" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin