'Şiddet geni' Htr2b Türk korku filmine ilham verdi

Reklam yönetmeni Osman Evre Tolga imzalı korku filmi “Htr2b – Dönüşüm”ün fragmanı görücüye çıktı. İşte o çok konuşulacak fragman...

Google Haberlere Abone ol
'Şiddet geni' Htr2b Türk korku filmine ilham verdi

The Independent Gazetesi’nde yayınlanan “Şiddet geni bulundu” haberinden ve ilaç deneylerinin insanlar üzerinde yapıldığı iddialarından yola çıkarak “htr2b Dönüşüm” filmini yaratan Tolga; istemsizce şiddet uygulayan ve bu şiddete maruz kalan insanların hikâyesini, kötülüğe taraf olmadan anlatıyor ve adını da “şiddet geni” olarak nitelendirilen htr2b geninden alıyor.



Çekimleri 50 gün süren “htr2b Dönüşüm”, tamamı tiyatro kökenli geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Oyuncuların iki ay süresince savaş sanatları ustası Egemen Baranok’tan özel ders aldığı filmde, rol alan iki çocuk oyuncu ise psikolog ve oyuncu koçu desteğiyle çalıştılar.



Serkan Altunorak, Veda Yurtsever İpek, Ahmet Somers, Damla Özen, Teoman Kumbaracıoğlu, Canan Maktal, Tuğrul Tülek, Kübra Efe, Mesut Özkeçeci, Şamil Kafkas, Kutay Sandıkçı, Beyti Engin, Mert Tanık, Enes Mazak, Pervin Bağdat, Ayşegül Yazmacı, Berkehan Tüter, Hüseyin Gülhuy, Ekim Mağden, Alexander Dave, Allen Eady, Samuel Jones, Bob Beer, Martin Anthony Huhn ve Aytuğ Civan’ın rol aldığı film, Kara Film, Fantastic Entertaintment ve Fono Film ortaklığında gerçekleştirildi.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin