Zeytinburnu'nda yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yeni cadde ve sokaklar trafiğe açıldı

Zeytinburnu genelinde 4 buçuk senede 39 adet cadde ve sokak yenilendi. İlçenin trafiğine çözüm olması için 4 yeni sokak ve cadde de trafiğe açıldı. Böylelikle ilçe genelinde bütün yol bakım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Zeytinburnu'nda yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yeni cadde ve sokaklar trafiğe açıldı
İHA

Zeytinburnu Belediyesi tarafından ilçe genelinde ihtiyaç duyulan sokak ve caddelerin yenilenme işlemi tamamlandı.

Son 4 buçuk senede ilçe genelinde 39 adet sokak yenilendi.

İlçedeki çevre düzenlemesi ile altyapı çalışmaları da eksiksiz olarak tamamlandı.

Zeytinburnu'nda yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yeni cadde ve sokaklar trafiğe açıldı

9 BİN 180 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Sokakların yenilenme sürecinde toplamda 9 bin 180 ton asfalt döküldü, bin 922 adet yol sınır elemanı ve 30 adet ağaç dikildi. Bu kapsamda toplamda 7 bin 632 metre bahçe, yol bordürü ve oluk döşendi. Çalışma sırasında Sümer Mahallesi 27/10 Sokak’ta yer alan 15 araçlık otopark da kullanıma açıldı. 

Sokak ve caddelerin yenilenme ve yapım aşamasında çok sayıda yeni aydınlatma direği, parke taşı, beton kaldırım, fiber optik kablo koruma borusu konulurken, yağmur suyu kanallarında da yenileme işlemi yapıldı.

Zeytinburnu'nda yol yapım çalışmaları tamamlandı. Yeni cadde ve sokaklar trafiğe açıldı - Resim : 2

KANAL VE YOL ÇİZGİLERİ YENİLENDİ

Zeytinburnu'nun okul, alışveriş, kamu binalarının yer aldığı ana arterlerde kanal ve yol çizgi yenileme çalışmaları da yapan Zeytinburnu Belediyesi, Veliefendi, Çırpıcı, Gökalp, Seyitnizam ve Maltepe Mahallelerinde tali kanal ve ızgara bağlantılarını yaparken, Yeşiltepe, Kazlıçeşme, Çırpıcı Mahallesi, pazar yerleri ve tüm okullardaki yolların çizgi boyama işlemini de tamamladı. Bu kapsamda Zeytinburnu genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve sokakların bakım ve yenileme çalışmaları da tamamlandı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin