Zehir tacirinden akılalmaz yöntem. İklimlendirme sistemi ile Hint keneviri yetiştirdi

Türkiye genelinde zehir tacirlerine operasyonlar hız kesmeden sürüyor. Zehir tacirlerinin yöntemleri şaşkınlık yaratıyor. Bornova ilçesinde M.Ö.'nün, iklimlendirme sistemi ile Hint keneviri yetiştirdiği ortaya çıktı, jandarma operasyon yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Zehir tacirinden akılalmaz yöntem. İklimlendirme sistemi ile Hint keneviri yetiştirdi

İzmir'in Bornova ilçesinde iklimlendirme sistemi ile Hint keneviri yetiştiren M.Ö., jandarmanın operasyonu ile gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordine ve talimatları doğrultusunda, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün Karaçam Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi.

YETİŞTİRME ŞEKLİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Evde yapılan aramada, iklimlendirme sistemi ile Hint keneviri yetiştirildiği belirlendi. Evde ayrıca 10 gram kubar esrar, 20 kök skunk, 2 adet uyuşturucu hap, 2 gram kenevir tohumu, 1 iklimlendirme çadırı, 4 LED panel, 2 havalandırma motoru, çok sayıda sıvı gübre ve vitamin ele geçirildi. M.Ö., gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.(

 

Kaynak: DHA
Etiketler kenevir İzmir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin