Yurt dışı ATM'lerden ücretsiz nakit çekilebilecek: Finansal teknoloji şirketi açıklama yaptı

Müşterilerinin seyahatlerinde daha rahat ve ekonomik bir deneyim yaşamalarını hedefleyen Finansal teknoloji şirketi Paladyum Elektronik (PeP), müşterilerinin yurt dışı ATM'lerden ücretsiz nakit çekilebileceğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yurt dışı ATM'lerden ücretsiz nakit çekilebilecek: Finansal teknoloji şirketi açıklama yaptı

Finansal teknoloji şirketi Paladyum Elektronik (PeP), kullanıcıları için yurt dışı ATM'lerden yapılacak nakit çekim işlemlerini ücretsiz yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, elektronik para ve ödeme hizmetleri alanında faaliyet gösteren PeP, kullanıcılarının yurt dışında nakit çekme ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kampanya duyurdu.

300 EURO KARŞILIĞI NAKİT

Müşterilerinin seyahatlerinde daha rahat ve ekonomik bir deneyim yaşamalarını hedefleyen PeP, bu kampanya ile kullanıcılarına yurt dışı ATM'lerden ücretsiz nakit çekme fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, PeP üyeleri 300 avro/sterlin veya döviz karşılığı nakit çekim işlemlerini yurt dışı ATM'lerden ücretsiz olarak gerçekleştirebilme ayrıcalığına sahip olacak.

Bu avantajdan yararlanmak isteyen bireysel PeP müşterileri, 1 Temmuz'a kadar hiçbir komisyon veya masraf ödemeden kampanyadan yararlanabilecek.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin