Yunan asıllı kadının ölümünden tehdit çıktı: Önce aracıyla intihar etmeye çalıştı, daha sonra kendisini köprüden aşağı bıraktı

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde korkunç bir olay yaşandı. Yunan asıllı genç bir kadın önce köprüden aracıyla intihar etmek istedi. Köprünün bariyerlerine çarpan kadın daha sonra aracından inerek kendisini köprüden aşağı attı. Genç kadının intiharının ardından gönül ilişkisi ve tehdit çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yunan asıllı kadının ölümünden tehdit çıktı: Önce aracıyla intihar etmeye çalıştı, daha sonra kendisini köprüden aşağı bıraktı

İstanbul 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde geçtiğimiz günlerde bir intihar vakası yaşandı. Yunan asıllı bir genç kadın önce aracıyla birlikte köprüden intihar etmek istedi. Aracıyla bariyerlere çarpan ve ismi Michaela Mitarakis olduğu öğrenilen genç kadın daha sonra aracından inerek köprüden kendisini aşağı attı. Genç kadının intiharının ardında gönül ilişkisi ve tehdit çıktı.

TACİZ SONRASI YAKINLARI TEHDİT ETTİ

tv100'den Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre İstanbul'da uzun bir süre dergi yöneticiliği yapan Michaela Mitarakis isimli Yunan asıllı genç kadının DJ. B.B. isimli bir kadın ile ilişkisi vardı. DJ B.B., savcılığa giderek Mitarakis'in kendisinin uygunsuz görüntülerini çektiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Ancak Mitarakis bu iddiaları yalanlayarak DJ B.B.'nin kendisini taciz ettiğini, bu yüzden de görüntüsünü çektiğini ileri sürdü. İki kadın da birbirinden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili başka bir iddia ise davanın açılmasının ardından DJ'in yakınları Yunan asıllı kadını sürekli tehdit etmeye başladı. Talihsiz kadın gelen tehditlerle birlikte bunalıma girdi. Çevresinde çok sevilen ve neşeli biri olarak bilinen Mitarakis, son zamanlarda girdiği bunalım nedeniyle neşeli halinden uzaklaştı, giderek daha karamsar olmaya başladı.

ÖNCE ARACIYLA ÇARPTI, SONRA DA...

İntihar etmeye karar veren talihsiz kadın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden otomobil ile atlamaya karar verdi. Aracıyla çarptığı demir bariyerleri aşamayan Mitarakis daha sonra aracından inerek koşarak bariyerlere çıktı ve kendisini boşluğa bıraktı.

OIay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis konu ile ilgili inceleme başlattı. Talihsiz kadının bedeni aynı gece Beşiktaş sahilinde bulundu ve Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İntihar etmeye karar veren Mitarakis'in sahibi olduğu köpeklerini de başka bir arkadaşına bıraktığı ortaya çıktı.

 

Kaynak: TV100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin