Yorumcu ve yazar Kütahyalı, Süper Kupa krizini TV100'de değerlendirdi: Bir araştırma var, bu soruşturmaya döner mi? Bence dönmemeli

TV100'de Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına bağlanan yorumcu ve yazar Rasim Ozan Kütahyalı, Süper Kupa maçında yaşanan krizi değerlendirdi. Hacır'ın "Sen bir soruşturma bir gözaltı furyası bekliyor musun, böyle bir duyum aldın mı?" sorusuna Kütahyalı "Bir araştırma var, bu soruşturmaya döner mi? Bence dönmemeli." cevabını verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yorumcu ve yazar Kütahyalı, Süper Kupa krizini TV100'de değerlendirdi: Bir araştırma var, bu soruşturmaya döner mi? Bence dönmemeli

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Süper Kupa finalinin ertelenmesi programda masaya yatırıldı. 

tv100 yayınına bağlanan yorumcu ve yazar Rasim Ozan Kütahyalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Hacır'ın "Sen bir soruşturma bir gözaltı furyası bekliyor musun, böyle bir duyum aldın mı?" sorusuna Kütahyalı "Bir araştırma var, bu soruşturmaya döner mi? Bence dönmemeli. Ben futbol alemini biliyorum. Futbol alemi ne Atatürkçülük takar ne Müslümanlık takar. Siyaset dünyasında da sahtekârlıklar vardır ama bir yandan dava arkadaşlığı vardır ama futbol dünyasında böyle bir şey yoktur. Tamamen menfaat çıkar, kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dünyadır" diyerek yanıt verdi.

'29 ARALIK GECESI GURUR DUYULACAK BİR GECE DEĞİL'

Sözlerini sürdüren Kütahyalı "O gece olan kulüpler aman ben Atatürk’ü daha az sahiplenirim korkusuyla bir gaza geldiler. Bir ara Suudi Arabistan marşı okutmayalım demişler. Artık iş bir komediye dönüşmüş durumda. 29 Aralık gecesi gurur duyulacak bir gece değil, halkı kandırdılar." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin