Yola çıkacaklar dikkat. Vapur ve deniz otobüsleri seferleri iptal edildi

Marmara'da etkisini gösteren yağış nedeniyle deniz otobüsleri ve bazı vapur seferleri iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkacaklar dikkat. Vapur ve deniz otobüsleri seferleri iptal edildi

Meteoroloji Marmara Bölgesi'nde ve özellikle İstanbul'da sağanak yağışın olacağını duyurmuştu.

Etkili olan yağış nedeniyle bazı vapur ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi.

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Beşiktaş-Adalar ile Bostancı-Moda-Karaköy-Kabataş vapur seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

BUDO VE İDO'DAN SEFER İPTALLERİ

BUDO'dan yapılan açıklamada da bazı seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağı belirtildi.

Açıklamada, saat 13.30'daki Bursa (Mudanya)- İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 14.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), saat 14.00'teki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) Armutlu (İhlas), saat 15.25’teki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya), saat 16.45'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci), saat 17.00'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya), saat 19.15’teki Bursa (Mudanya) -İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve saat 19.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

İDO'dan yapılan açıklamada da saat 11.30’daki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy, saat 15.30’daki Bandırma-Yenikapı-Kadıköy ile saat 19.00’daki Kadıköy-Yenikapı-Bandırma seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin