Yola çıkacaklar dikkat! İstanbul'un trafik çilesi bitmiyor. Metrobüs ve otobüsler tıklım tıklım. Deniz ulaşımı aksıyor. Trafik yoğunluğu yüzde 71'e yükseldi

İstanbulluların trafik çilesi bitmiyor. Olumsuz hava koşullarının etkili olduğu kente trafik yoğunluğu trafik yoğunluğu yüzde 71'e yükseldi. Deniz ulaşımında da iptal ve gecikmeler yaşanıyor. Metrobüsler tıklım tıklım. Cevizlibağ, Mecidiyeköy, Altunizade ile Uzunçayır'daki otobüs ve metrobüs duraklarında işe gidenlerin araçlara binmekte zorlandığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Yola çıkacaklar dikkat!  İstanbul'un trafik çilesi bitmiyor. Metrobüs ve otobüsler tıklım tıklım. Deniz ulaşımı aksıyor. Trafik yoğunluğu yüzde 71'e yükseldi

 İstanbul'da, yağışlı havanın etkisiyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu artarken deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor.

Kentin her iki yakasında geceden itibaren devam eden yağmur nedeniyle araçlar trafikte güçlükle ilerledi.

Avrupa Yakası D-100 kara yolunda Beylikdüzü, Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy, Bahçelievler, Zeytinburnu, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy'de trafik yoğunluğu gözleniyor.

TEM Otoyolu Kağıthane, Hasdal, Seyrantepe mevkisi ile TEM otoyolunun bağlantı noktalarında araçlar ağır seyrediyor.

Bakırköy Sahil Yolu'nda Sirkeci istikametinde oluşan hasarlı kaza nedeniyle bölgedeki trafik akışında aksamalar meydana geldi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası geçişlerinde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Anadolu Yakası D-100 kara yolunda Kadıköy ile Kartal arasında her iki yönde, TEM Otoyolu'nda da Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık mevkileri ile Çamlıca gişelerde araçlar güçlükle seyrediyor.

METROBÜSLERDE YOĞUNLUK 

Toplu ulaşımda bağlantı noktalarından olan Cevizlibağ, Mecidiyeköy, Altunizade ile Uzunçayır'da otobüs ve metrobüs duraklarında da işe gidenlerin yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Altunizade metrobüs durağında yoğunluk nedeniyle vatandaşlar dolu olan araçlara binmekte zorlandı. Metrobüsler, duraklardaki araç ve yolcu yoğunluğu nedeniyle güzergahlarda gecikmeli hareket ediyor.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımında da bazı aksamalar yaşanıyor.

Şehir Hatları'nın Büyükada-Sedef Adası seferleri iptal edilirken Aşiyan uğramalarının ikinci bir duyuruya kadar Bebek İskelesi üzerinden yapılacağı duyuruldu.

TRAFİK YOĞUNLUĞU 71'E YÜKSELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 09.00'da trafik yoğunluğu yüzde 71 olarak ölçüldü.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin