Yine İzmir yine taksiciye şiddet! Taksiciye yumruklu saldırı... Bir taksi sürücüsü aracını aldığı kadın yüzünden saldırıya uğradı

İzmir'de son günlerde taksicilere yönelik artan şiddet görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Son olarak öldürülen bir taksiciden sonra bu kez de bir taksi sürücüsü aracına aldığı kadın müşteri yüzünden saldırıya uğradı. İşte o anlar...

Google Haberlere Abone ol
Yine İzmir yine taksiciye şiddet! Taksiciye yumruklu saldırı... Bir taksi sürücüsü aracını aldığı kadın yüzünden saldırıya uğradı

İzmir'de taşlı saldırıya uğrayarak gasp edilen, bir saldırgan tarafından tabancayla vurularak öldürülen taksi şoförünün öldürülmesinin ardından bu sefer de genç bir taksi sürücüsü aracını aldığı kadın yüzünden saldırıya uğradı. Konak ilçesinde meydana gelen saldırıda taksi sürücüsü, saldırganın yumruklarının hedefi olurken o anlar araç içi kamerası tarafından kaydedildi.

Olay 10 Şubat saat 00.50 sıralarında ilçeye bağlı Ferahlı Mahallesi 3513 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 T 5201 plakalı taksinin sürücüsü Kaya Özel (23), kendisine işaret eden bir kadın sürücü aracını aldıktan sonra ilerlemeye başladı.

Kısa süre sonra aracın arkasından gelen bir kişi, taksiyi durdurdu ve bir anda genç sürücüye saldırdı. Sürücü koltuğundayken saldırganın yumruklarının hedefi olan Özel, araçtan indiğinde de saldırıya maruz kaldı. Daha sonra aracı ile birlikte bölgeden uzaklaşan genç sürücü, polis merkezine giderek kendisine saldıran kimliği belirsiz kişiden şikayetçi oldu.

SALDIRI ANI KAMERADA

Meydana gelen saldırı anı ise takside bulunan araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüde, Kaya Özel'in aracına bir kadını aldığı, kadının 'Durma, devam et' dediği, daha sonra inmek için kapıya yöneldiği ve bu sırada taksi sürücüsünün durduğu, ardından da sürücü koltuğunun bulunduğu camdan yumruklu saldırıya uğradığı anlar yer aldı. Görüntülerin devamında ise genç taksi sürücüsünün araçtan indiği dışarıda devam eden tartışmanın ardından aracına binerek bölgeden uzaklaştığı anlar görüldü.

Taksi sürücüsünün olayın ardından polis merkezine giderek şikayetçi olmasının ardından, saldırganın her yerde arandığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
Etiketler İzmir taksi taksici
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin