Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevi belli oldu: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den flaş duyuru geldi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in seçim sonrası hangi göreve geldiği belli oldu. CHP lideri Özgür Özel, Büyükerşen'e verilen görevi açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Büyükerşen'in yeni görevi belli oldu: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den flaş duyuru geldi

Uzun yıllar Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ancak 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen'in CHP'deki yeni görevi belli oldu. Büyükerşen, 31 Mart seçimlerinde adaylık başvurusunda bulunmamıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyükerşen'in hangi göreve getirildiğini Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda açıkladı. 

KOMİSYON KOORDİNATÖRÜ OLDU

Özgür Özel, “2019 yılından bu yana yönettiğimiz belediyelerde sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini gösterdik” ifadelerini kullandı ve şunları söyledi: “31 Mart’tan sonra, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin iyi uygulamalarını ortaklaştırmak maksadıyla bir eşgüdüm ve denetim komisyonu kurulacak. Bu Komisyonun Koordinatörlüğüne Yılmaz Büyükerşen hocamızı getiriyoruz. Dolayısıyla başta emeklilerimiz, zor durumda bulunan yurttaşların koşullarının iyileştirilmesi için çalışmalarımız olacak."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin