Yılmaz Büyükerşen partisi CHP'ye ateş püskürmüştü. Büyükerşen'den yeni açıklama: Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, partisi CHP'ye ateş püskürmüştü. Yılmaz Büyükerşen TV100'den Barış Yarkadaş'a konuştu. Büyükerşen, "Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım. Eskişehir’i mutlaka kazanacağız. Ben de Ayşe hoca için de diğer ilan edilen arkadaşlarımız için de bütün gücümüzle çalışacağım." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yılmaz Büyükerşen partisi CHP'ye ateş püskürmüştü. Büyükerşen'den yeni açıklama: Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım

Partisi tarafından aday gösterilmeyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Yılmaz Büyükerşen, partisine sert sözlerle yüklenmişti. CHP'de 'hep bir geçimsizlik, anlaşmazlık, iftira, kıskançlık ve birbirinin ayağını kaydırma' ortamı olduğunu vurgulayan Büyükerşen, "Gençlik yıllarımda da üniversite yıllarımda da aynı şeyleri gördüm. Ve hala da bugünkü siyasette de biraz daha bozulmuş vaziyette. CHP’nin büyük hastalıklarından biri, adeta bir virüs, mikrop gibi siyasetle uğraşan insanlar arasında ne yazık ki var." diye konuştu.

25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ardından yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, TV100'den Barış Yarkadaş'a demeç verdi. Yarkadaş, Büyükerşen'in sözlerini TV100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda aktardı.

"ESKİŞEHİR'İ MUTLAKA KAZANACAĞIZ"

Büyükerşen açıklamalarında "Bugün Eskişehir’de belediye başkanlarımız, partililerimiz, adayımız Ayşe Ünlüce’nin etrafında buluştular. Hep birlikte bir toplantı yaptık. Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım. Senden de destek istiyorum. Ayşe kardeşimizi, Eskişehirliler tanıyor, Türkiye de yakında tanıyacak. Haksızlıklara, adaletsizliklere karşı çıkan, çok vicdanlı bir kentseverdir. Bazen bizim zabıtalarımız vatandaşımıza ceza yazdığında ‘erteleyelim, vatandaşımız ödeyemez’ diyecek kadar vicdanlı bir insandır. Eskişehir’i mutlaka kazanacağız. Ben de Ayşe hoca için de diğer ilan edilen arkadaşlarımız için de bütün gücümüzle çalışacağım. Eskişehir’de yaptığımız hizmetleri devam ettireceğim." ifadelerine yer verdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin