Yerel seçim öncesinde İGDAŞ'ta toplu işten çıkarma. Mithat Bülent Özmen CHP'den belediye başkanı adayı oldu 8 kişi işten çıkarıldı

Yerel seçimler yaklaşırken İGDAŞ'ta işten atılma krizi yaşandı. Kurumun Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen, CHP'den Eyüp Belediye Başkan adayı olmak için istifa ederken, istifanın hemen öncesinde Kurumsal İlişkiler ve Medya Müşavirliği'nde çalışan 2 kişi ile başka birimlerde çalışan 6 kişinin işlerine son verildi.

Google Haberlere Abone ol
Yerel seçim öncesinde İGDAŞ'ta toplu işten çıkarma. Mithat Bülent Özmen CHP'den belediye başkanı adayı oldu 8 kişi işten çıkarıldı

Yerel seçimlere 3 ay kala İBB iştiraki İGDAŞ'ta toplu işten çıkarmalar başladı. Kurumun Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen'in CHP'den Eyüp Belediye Başkan Adayı olmak için istifa ettiği öğrenilirken, Özmen'in istifasından hemen önce aralarında müdür, şef ve iç denetçilerin de olduğu 8 kişi işten çıkarıldı.

İBB şirketi İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş'de Ekrem İmamoğlu döneminde göreve getirilen müdür ve şeflerinde olduğu 8 kişi her hangi bir neden bildirilmeden işten çıkarıldığı öğrenildi.

Medyatava'nın ulaştığı bilgiye göre kurumda yaşanan başka bir ilginç gelişme ise Genel Müdür Bülent Özmen'e direk bağlı olan Kurumsal İlişkiler ve Medya Müşavirliği çalışanlarının görev alanları dışında başka birimlere dağıtılması oldu.

BAŞKA BİRİMLERE VERİLDİLER

Birimde çalışan gazeteci, grafiker ve sosyal medya uzmanının, banko görevlisi ve telsizci olarak başka birimlere gönderilmesi ise kurumda şaşkınlık yarattı.

İGDAŞ'daki işten çıkarmalarla ilgili en dikkat çeken gelişme ise toplu işten çıkarmaların Genel Müdür Özmen'in CHP'den Eyüp Belediye Başkan Adaylığı için istifa etmeden bir kaç gün önce yaşanması.

Yerel seçimlere hazırlanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun toplu işten çıkarmalardan haberdar olup olmadığı ise merak konusu oldu.

KİMLERİN İŞİNE SON VERİLDİ?

Öte yandan Medyatava, İGDAŞ'ta işten çıkarılanların isim listesine de ulaştı.

Kurumsal ilişkiler ve medya Müşavirliği şefleri Hüseyin Asal ve Meralhan Akbaş Boğaz.

İç denetçi olan Abdullah Yüksel, Cem Erdoğmuş, Ensar Tokgöz, Muzaffer Ertürk ve Orhan Taşer...

Bu arada İGDAŞ Anadolu Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Doğan'ın da işine son verildiği gelen bilgiler arasında...

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin