Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, Ankara’da oyunu kullandı

Yeniden Refah Partisi’nin ABB Başkan adayı Suat Kılıç, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bulunan Hacılar İlkokulu’na eşi Melike Nur Kılıç ile birlikte gelerek oy kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, Ankara’da oyunu kullandı

YRP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç ve eşi eşi Melike Nur Kılıç, Ankara’da oyunu kullandı. Kılıç çifti Gölbaşı ilçesinde bulunan Hacılar İlkokulu’na 1142 numaralı sandıkta oylarını verdi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, “Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti çok partili hayata geçtiğinden bu yana birçok seçim icra etti ve seçimler demokratik olgunluk içerisinde cereyan etti. 31 Mart 2024 yerel seçiminin de aynı demokratik olgunluk içerisinde cereyan etmesini temenni ediyorum. 81 ilimizde 922 ilçemizde katılan bütün partiler açısından nihayetinde bugün yaşanmakta olan bir demokrasi yarışıdır, demokrasi şölenidir. Millet iradesinin sandığa yansımasıdır” dedi.

"Doğudan batıya, güneyden kuzeye, Ankara'dan İstanbul'a, seçmen tercihleri şu an sandıklara düşmekte ve milli irade yönetime sirayet etmektedir." diyen Kılıç, “Herkesin sandıktan çıkacak bu neticeyi baş tacı etmesi lazımdır." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin