Yeni metro hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu 2024 Yatırım Programı aldık dedi. Ankara'ya yeni metro hattı geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ankaralılara müjdeyi verdi. Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını belirterek, "Kısa zamanda ihalesini yapacağız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Yeni metro hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu 2024 Yatırım Programı aldık dedi. Ankara'ya yeni metro hattı geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kahramankazan yolunda inşa edilen farklı seviyeli kavşakların açılış törenine katıldı.

Uraloğlu burada yaptığı konuşmada Ankaralılara müjdeyi verdi. 

Uraloğlu, Ankaralının tercihine saygı duymaya bundan sonra da devam edeceklerini bildirerek şöyle konuştu:

"Ama biz şunu diyoruz; 'Ankara'ya daha iyi hizmet edebilmemiz için Büyükşehir Belediyesi ile beraber çalışmamız lazım. İş birliği yapmamız lazım. Bu hizmetleri artırmamız lazım.' Onun için Turgut Altınok kardeşim bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ettiği bir süreçte Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız oldu. İnşallah belediye başkanımız da olacak. Biz buna inanıyoruz. Bu düşünce ile yola çıktık ve Ankara'ya hizmetlerimizi katlayarak devam edeceğiz. Birçok metroyu açtık. Sincan'ı açtık. AKM-Gar'ı açtık. Şimdi de 2024 Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa hattını aldık. Onu da planlıyoruz. Kısa zamanda inşallah ihalesini yapacağız."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin