Yapımı süren metroda korku dolu anlar. Tünelde yangın çıktı

Kocaeli’de yapımı süren metro tünelinde korku dolu anlar yaşandı. Yangın Beşiktaş'taki gece kulübü yangınını hatırlattı. Beşiktaş'ta 29 işçi hayatını kaybetti. Kocaeli’de ise yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

Google Haberlere Abone ol
Yapımı süren metroda korku dolu anlar. Tünelde yangın çıktı

Kocaeli’de yapımı süren metro tünelinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Tünellerde duman tahliyesi yapıldı.

Yapımı süren metroda korku dolu anlar. Tünelde yangın çıktı

Gebze ve Darıca ilçeleri arasında yapımı devam eden metronun Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi’ndeki şantiyesinde bugün saat 16.00 sıralarında metro tünellerinden duman çıktığını görenler, ihbarda bulundu. Bunun üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Tünele giren itfaiye ekipleri, içerideki atık ve yalıtım malzemelerindeki küçük çaplı yangını kısa sürede söndürdü. Ekipler, tünelde duman tahliyesi yaptı.

Yapımı süren metroda korku dolu anlar. Tünelde yangın çıktı - Resim : 2

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

BEŞİKTAŞ'TA NE OLMUŞTU?

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Gayrettepe'de bulunan yüksek bir binada çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, saat 12.47’de Gayrettepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta bulunan 16 katlı binanın eksi 1 ve eksi 2. katında faaliyet gösteren Masquerade adlı gece kulübünde yangın çıktığı belirtilmişti.

İstanbul Valisi Davut Gül, "Yaralananlar ve ölenler gece kulübündeki tadilatta çalışan kişiler" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: DHA
Etiketler yangın kocaeli metro
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin