Yanlış anlama nedeniyle az kalsın yarım asırlık eşini boşuyordu! Banka yüzünden aldatıldığını düşünen kadın, gerçeği öğrenince boşanmaktan vazgeçti

Aydın’ın İncirliova ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Eşinin Ziraat Bankası’na ait hesabında yaşanan bir hata nedeniyle eşinden şüphelenen ve boşanmanın eşiğine gelen kadın, gerçeğin ortaya çıkmasıyla yuvasını yıkmaktan son anda vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Yanlış anlama nedeniyle az kalsın yarım asırlık eşini boşuyordu! Banka yüzünden aldatıldığını düşünen kadın, gerçeği öğrenince boşanmaktan vazgeçti

Bankamatikten eşinin hesabına ait ekstre alan kadın, gece yanında olan eşinin kartında çok sayıda işlem yapıldığını görünce aldatıldığını düşünüp boşanmaya kalktı. İlginç olayın, bankanın hafta sonu yapılan işlemleri pazartesi günü yapılmış gibi kaydetmesi sonucu yaşandığı ortaya çıktı.

HESAP HAREKETLERİNDEN ŞÜPHELENDİ

Edinilen bilgiye göre, İncirliova’da yaşayan 77 yaşındaki F.B. isimli kişi, iş nedeniyle şehir dışında çıktı. Yaklaşık bir hafta il dışında kaldıktan sonra 10 Mart Pazar günü evine dönen eşinin kartından para çekmek için bankamatiğe giden Z.B. isimli kadın, 24 saattir yanında olmasına rağmen eşinin hesabından o gece alışveriş yapılıp para çekme-yatırma işlemleri görünce aldatıldığından şüphelendi.

AİLEYİ TOPLAYARAK BOŞANMA KARARI ALDI

Aile meclisini toplayarak boşanma kararı alan Z.B., bu kararını eşine bildirdi. Yaşadığı olayın şokuyla ağır bir itham altında kaldığını belirten 77 yaşındaki F.B., hesaplarının evlatları tarafından incelenmesini istedi. Çocukları tarafından dijital bankacılık sistemine girilerek yapılan incelemede, bankamatikten alınan hesap ekstresinde hafta sonu işlemlerinin tamamının pazartesi günü yapılmış gibi işlendiği görüldü.

BANKA YETKİLİLERİ DEVREYE GİRDİ

Bir türlü ikna olmayan kadını ikna etmeye çalışan çocukları, çareyi canlı olarak banka yetkilisi aramakta buldu. Hatasını kabul eden Ziraat Bankası yetkililerinin, şubeye gelmeleri halinde evin hanımına detaylı izahat yapabileceklerini belirtmesi üzerine, yarım asırlık yuva yıkılmaktan kurtarıldı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin