Vahap Seçer'den çarpıcı DEM Parti ve Burcu Köksal açıklaması: Benim kapım sonuna kadar açıktır

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tv100'ün ses getiren programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçer, ne DEM'le ne de İYİ Parti ile temas içerisinde olmadığını söyledi. "Burcu Köksal ‘Biz belediyeleri DEM’le yönetmeyeceğiz’ dedi bununla ilgili görüşünüz nedir?" sorusuna Seçer, "Kendi düşünceleridir. Vatandaş hangi siyasi patiye oy vermiş olursa olsun benim kapım sonuna kadar açıktır." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Vahap Seçer'den çarpıcı DEM Parti ve Burcu Köksal açıklaması: Benim kapım sonuna kadar açıktır

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Özlem Gürses, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tv100'ün canlı yayına katılarak, soruları yanıtladı.

"NE İYİ PARTİ NE DEM'LE TEMAS İÇERİSİNDE DEĞİLİM"

Vahap Seçer, Gazeteci Gürkan Hacır'ın "Sizin 2019’daki seçim galibiyetinizin altında DEM’in aday çıkarmaması da var. Şimdiki tablo nedir ve bu kent uzlaşısı modeli ne demektir?" sorusunu şöyle cevapladı:

Vahap Seçer, "Bu hem DEM’in hem de CHP'nin Genel Merkez düzeyinde bazı temasları oldu. Belki de bizim bilmediğimiz diğer partiler de temaslarda bulundu DEM’le ya da diğer partilerle ama netice itibarıyla ben kentin belediye başkanı olarak bu temasların içerisinde değilim. Kent uzlaşısı kavramı bana ait bir kavram değil. Daha çok DEM siyasetçilerinin kullandığı bir kavram." dedi.

"Burcu Köksal ‘Biz belediyeleri DEM’le yönetmeyeceğiz’ dedi bununla ilgili görüşünüz nedir?" sorusuna Seçer, "Afyon büyükşehir belediye başkan adayımız aynı zamanda grup başkanvekilimiz, kendi düşünceleridir. Ben Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak partiler üzerinden bir değerlendirme yapmıyorum. Vatandaş hangi siyasi patiye oy vermiş olursa olsun benim kapım sonuna kadar açıktır." yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin