Ünlü türkücü İstanbul'da mazbatasını aldı: Müzikle ilgili güzel şeyler yapmayı planlıyoruz, bugün birinci günüm

31 Mart seçimlerinde aday olduğu Kadıköy Suadiye'de muhtar seçilen Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir mazbatasını aldı. Sanatçılığını geri planda bırakmayacağını söyleyen Özdemir, "Halkıma hizmet ederken, müzik yaşamımın her milimetre karesinde olacak inşallah" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü türkücü İstanbul'da mazbatasını aldı: Müzikle ilgili güzel şeyler yapmayı planlıyoruz, bugün birinci günüm

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kadıköy, Suadiye Mahallesi'ne muhtar olarak seçildi. Mazbatasını alan Hilal Özdemir, muhtarlığının ilk gününde, halkın desteğiyle güzel şeyler yapacaklarını belirtti.

Muhtarlığın güzel bir duygu olduğunu söyleyen Hilal Özdemir, Beni seçen Suadiye halkına, güzel kalplere çok teşekkür ediyorum. Sanatçılığımı geri planda bırakmayacağım elbette. Halkıma hizmet ederken, müzik yaşamımın her milimetre karesinde olacak inşallah. Müzikle ilgilide güzel şeyler yapmayı planlıyoruz. Bugün birinci günüm. Mazbatamı aldıktan sonra buna layık olacağım dedi.

Ünlü türkücü İstanbul'da mazbatasını aldı: Müzikle ilgili güzel şeyler yapmayı planlıyoruz, bugün birinci günüm

PANDEMİDE 7/24 MUHTARLAR ÇALIŞTI

Özdemir, Muhtarların artık eskisi gibi işler yapmadığı konusunda çok duyum alıyorum. Faal olamadıklarını söyleyen birçok kesim var. Hatta 'muhtarlar artık ne iş yapar' diye ileri gidip soru soranlarda var. Ben bunları duydukça çok üzülüyorum. Muhtarlık sadece evrak üreten bir kurum ve yer değildir sadece. Pandemi döneminde bunu daha açık ve net gördüm. O dönemde sahada 7/24 muhtarlar vardı. Deprem bölgelerine yardım göndermede yine muhtarlar vardı. Yangın oldu yine muhtarlar vardı sahada.

Hakikaten muhtarlık çok önemli bir yer. Bende bu dönemde çok zor süreçlerden geçtim. Ne kadar sanatçıda olsam, her şeyden önce bir anneyim. 2 tane evladım var. Hayatımı idame ettirmekle mesulüm. Biz sanatçılar pandemide çok sıkıntı çektik. Yüzlerce kişi intihar etti. Bu dönemde yapılacak en güzel şeyi yaptım. Benim arkadaşımdı muhtar Nihal Cengiz. Ona ilettim bu konuyu. Etik ve ucuz olmayan yollara sapmadım hiçbir zaman. Bir anne ve Türk kadını olarak yapılabilecek bir şey yaparak devletime ve dostlarıma sığındım."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin