Ümraniye'de yangın. 4 katlı bina alev alev yandı. Görgü tanığı yangın sebebini anlattı

Ümraniye'de 4 katlı binanın ilk katındaki bir dairede yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesiyle alevler bütün daireyi sardı. Ölü ya da yaralının olmadığı yangında daire kullanılamayacak duruma geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ümraniye'de yangın. 4 katlı bina alev alev yandı. Görgü tanığı yangın sebebini anlattı
DHA

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde 4 katlı binanın birinci katı alevlere teslim oldu.

Kısa sürede hızla büyüyen yangın, ekipler tarafından başarılı bir şekilde hızla söndürüldü.

Ölü ya da yaralının olmadığının açıklandığı olayda daire ise kullanılamaz hale geldi.

YANGIN ELEKTRİK KAYNAKLI ÇIKTI

Ümraniye'de Atatürk Mahallesi Kırgülü Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binanın ilk katında 12.30 sıralarında yangın çıktı. Söylenenlere göre daire içinde elektrik kaynaklı çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve tüm daireyi sardı. Ufak çaplı patlamaların meydana geldiği yangın üzerine çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. 

İtfaiye ekipleri daireye merdiven ile çıkarak yangını kısa sürede söndürdü. Can kaybının yaşanmadığı yangında daire oturulamayacak hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Ümraniye'de yangın. 4 katlı bina alev alev yandı. Görgü tanığı yangın sebebini anlattı

"ÇOCUK YORGANI YAKMIŞ"

Yangını gören Yunus Emre Ay, “Önce çocuk seslerini duydum dışarıya çıkıp baktığımızda az bir şey duman çıkıyordu biz hemen 112’yi aradık sonrasında ufak çaplı bir patlama olunca bir anda alevlendi bina içerisindeki vatandaşlar tahliye edildi. itfaiye geldi, duyduğum kadarıyla yatak odasına çıkmış yangın. Yorganı yakmış çocuk. Üst kattakiler ilk önce çok paniklediler sonra tek tek çıktılar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin