TV100 o görüntülere ulaştı! Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme! Eylem Tok'un ve oğlunun kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı!

Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni görüntüler ortaya çıktı. tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu'nun ulaştığı görüntülerde Eylem Tok ve ölümlü kazayı yapan oğlu Timur Cihantimur'un kazadan hemen önce neler yaptıkları ortaya çıktı. Annesiyle bir kafede buluşan Cihantimur'un ardından arkadaşlarıyla benzinliğe gittiği anlaşıldı. Tok kaza sonrası oğlunun arabayı kendinden habersiz aldığını söylemişti fakat görüntülere bakıldığında tüm gün arabayla gezdiği de anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
TV100 o görüntülere ulaştı! Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme! Eylem Tok'un ve oğlunun kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı!

İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un karıştığı trafik kazası sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, ardından anne ve oğlu önce Mısır'a daha sonra ABD'ye kaçmıştı.

ANNE OĞUL KAZA ÖNCESİ BULUŞMUŞ

Anne oğulun kaza öncesi görüntülerine tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı. 

Görüntülerde Eylem Tok ve  Timur Cihantimur'un kaza öncesi bir kafede buluştukları anlaşıldı. Annesinin yanından ayrıldıktan sonra Cihantimur arkadaşlarıyla beraber bir benzinliğe gitti.

Anne Tok kaza sonrası oğlunun arabayı kendinden habersiz aldığını söylemişti fakat görüntülere bakıldığında tüm gün arabayla gezdiği de anlaşıldı. 

KAZA HABERİNİ BÖYLE ALDI

Timur Cihantimur'un kaza yaptığı sırada aynı kafede oturmaya devam eden Eylem Tok ise kazayı 22.30 sıralarında öğrendi. Kazayı öğrendikten sonra hesabı ödemeden telaşlı bir halde kalkan Tok'un bu görüntüleri de ortaya çıktı. 

 

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de iddiaya göre yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur, saat 23.50 sıralarında 34 EEG 06 plakalı araçla seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmış, kaza sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken orada bulunan diğer kişiler yaralanmıştı.

Kazanın ardından polis ekiplerinden önce olay yerine gelen anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur olay yerinden kaçırmış, ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda anne ile oğlunun ertesi gün saat 03.50 sıralarında İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a çıkış yaptıkları tespit edilmişti.

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ise aynı gün şüpheli Eylem Tok hakkında 'suçluyu kayırma' suçundan, şüpheli Timur Cihantimur hakkında 'bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak' suçundan tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılırken, kırmızı bülten çıkarılması da talep edilmişti.

Soruşturma çerçevesinde daha sonra şüphelilerin ABD'ye kaçtıkları ortaya çıkmıştı ve iade talebinde bulunulduğu da öğrenilmişti. Ayrıca baba Bülent Cihantimur'a yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin