tv100 duyurdu: İYİ Parti'den bir istifa daha geldi! İYİ Parti Ankara Vekili Yüksel Arslan istifasını sundu

TV100'de Kübra Par'la Farklı Açılar'da Gürkan Hacır, "Ankara’da ben 3-4 ayrı kaynakla konuştum, Yüksel Arslan’ın istifası cebinde. Hatta yarın bile istifa edebileceği söyleniyor." demişti. Hacır'ın sözleri sonrası bugün, İYİ Parti Ankara Vekili Yüksel Arslan partisine istifasını sundu. Arslan, "Yavaş’ı çocukluğumdan beri tanırım. Bırakın korkak olmayı, çatal yüreklidir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
tv100 duyurdu: İYİ Parti'den bir istifa daha geldi! İYİ Parti Ankara Vekili Yüksel Arslan istifasını sundu

İYİ Parti'de istifa depremi sürüyor. İYİ Parti Ankara Vekili Yüksel Arslan istifasını sundu

İYİ Parti’de sular durulmuyor. Yerel seçimlerde CHP ile iş birliği reddeden İYİ Parti’de istifalar sürüyor. Milletvekilleri Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Adnan Beker ve Salim Ensarioğlu da İYİ Parti'den istifa etmişlerdi. İYİ Parti'den istifa eden Nebi Hatipoğlu da AK Parti'ye geçmişti. Son olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü ve ABB İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti’den istifa etti.

tv100 Editörü Ertuğrul Tunç, Yüksel Arslan istifasını sunduğunu belirterek, şu bilgileri verdi:

“İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan istifasını sundu. Kendisi Ankara özelinde iş birliğinden yana olduğunu ve bununla ilgili çalışma yürüttüğünü vurguladı ve Mansur Yavaş’ı 50 yıldır tanıdığını söyledi. Yüksel Arslan ‘Ben Ankara’da bir iş birliğinin fayda getireceğinden yanaydım. Bununla ilgili olarak görüşmeler yürütüyordum. Uşak ziyareti öncesi Akşener’le görüşme gerçekleştirdim’ dedi, ‘İş birliği için üzerime düşeni yaptım, partide genel eğilim de iş birliğinden yanaydı, bu şekilde sonuçlanmadı. Çok üzgünüm’ dedi ve bu gerekçelerle kendisi de İYİ Parti’ye istifa edenlerin zincirine eklenmiş durumda”

 KARS İL YÖNETİMİNDEN DE İSTİFA 

Arslan'ın istifasının ardından çok geçmeden Kars İl Yönetimi de partiden istifa etti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin