Türkiye'nin konuştuğu kazadan yeni görüntü! Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur yardım çağırmak yerine video çekmiş. İşte isyan ettiren görüntüler!

17 yaşındaki Timur Cihantimur Oğuz Murat Acı'ya çarparak ölümüne neden olduktan sonra annesi Eylem Tok ile önce Mısır sonra ABD'ye kaçmıştı. ABD'de görüntülenen anne oğulun hiçbir şey olmamış gibi gülmeleri tepki toplamıştı. Kazayla ilgili yine isyan ettiren bir görüntü ortaya çıktı. Timur Cihantimur kazadan sonra yardım çağırmak yerine video çekmiş.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin konuştuğu kazadan yeni görüntü! Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur yardım çağırmak yerine video çekmiş. İşte isyan ettiren görüntüler!

Oğuz Murat Acı’nın ölümü ile sonlanan kazadan yeni bir gelişme daha yaşandı. İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralanmıştı. Kazaya karışan Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ve arkadaşlarının ise kaza sonrası ambulans çağırmak yerine video çektikleri iddia edildi. Ortaya çıkan görüntüler gündem oldu.

1 Mart'ta ehliyetsiz şekilde sürdüğü otomobil ile 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve arkadaşlarının kaza sonrası çektiği video ortaya çıktı.

Gündem olan videoda “böyle şansı s…” sözleri, can alan kazadaki vurdumduymazlığı bir kez daha ortaya koydu.

ASLINDA KURTULABİLİRDİ...

Soruşturma dosyasında görgü tanıklarının ifadesine dayanılarak, 29 yaşındaki Acı'nın olay sonrasında dakikalarca ilk yardım beklediği, geç yapılan müdahaleler nedeniyle hastanede hayatını kaybettiği belirtilmişti.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin