Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Eskişehir'de yarışacak CHP'li Ünlüce ve AK Partili Hatipoğlu haftaya tv100’e konuk olacak

Türkiye iki aydan az bir süre sonra yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak CHP’li Ayşe Ünlüce ve AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu haftaya pazartesi günü tv100’e konuk oluyor. İki isim Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında soruları yanıtlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Eskişehir'de yarışacak CHP'li Ünlüce ve AK Partili Hatipoğlu haftaya tv100’e konuk olacak

Türkiye 31 Mart'ta sandık başına gidiyor.

Seçim sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

Seçim gündeminin nabzını tutan tv100 gündem olacak bir programa daha imza atacak.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak CHP’li Ayşe Ünlüce ve AK Parti Adayı Nebi Hatipoğlu haftaya pazartesi günü tv100’e konuk olacak.

'YAYIN DAVETİNİ KABUL EDİYORUM'

Ünlüce ve Hatipoğlu Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında soruları yanıtlayacak.

Bugün de tv100 yayınında konuşan Hatipoğlu, Hacır'ın "Yayın davetimizi kabul ediyor musunuz?" sorusuna "Yayın davetini zaten ben yapmıştım. Tabii ki böyle zarif bir hanımefendinin yayın davetini kabul ediyorum." karşılığını verdi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin