Türkiye yaklaşık iki ay sonra sandık başına gidiyor. Kübra Par, Ankara'da yarışacak Yavaş ve Altınok'u tv100 yayınına davet etti

tv100'ün öne çıkan gündem belirleyen programı "Kübra Par'la Farklı Açılar"da, Kübra Par, AK Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını tv100 ekranlarına çıkmaya çağırdı. Par "Biz seçim yarışında belediye başkan adaylarını misafir etmek istiyoruz. Benim özellikle Ankara özelinde bir çağrım var. Mansur Yavaş ve Turgut Altınok’u ortak bir yayında tv100’de ağırlayalım." ifadelerine yer verdi.    

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yaklaşık iki ay  sonra sandık başına gidiyor. Kübra Par, Ankara'da yarışacak Yavaş ve Altınok'u tv100 yayınına davet etti

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, İYİ Parti GİK Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, hukukçu Bışar Özbey, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri programda masaya yatırıldı.

Par "Benim bir çağrım var. Biz seçim yarışında belediye başkan adaylarını misafir etmek istiyoruz. Benim özellikle Ankara özelinde bir çağrım var. Mansur Yavaş ve Turgut Altınok’u ortak bir yayında tv100’de ağırlayalım. Cengiz Topel Yıldırım’ da gelebilir. Ankara adaylarına çağrımız sizi bir ortak yayında buluşturmak istiyorum." ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin