Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü!

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin ismini açıkladı. Kahraman askerlerimizin şehadet haberi ise ailelerine verildi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü!

MSB, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki askeri üslere sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin isimlerini açıkladı. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, teröristlerle çıkan çatışma sonucu Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve Muhammed Tunahan Evcin şehit oldu.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 2

 

GAZİANTEP'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, şehit oldu. Gün’ün şehadet haberi, Gaziantep'in Fatih Mahallesi’nde oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. 

Şehidin babası Süleyman Gün ve diğer aile üyeleri acı haberle gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Acı haberin ardından yakınları ve komşuları taziye için şehit evine akın etti. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 3

ADIYAMAN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, şehit oldu. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 4

Şehidin acı haberi, Adıyaman'ın Bahçelievler Mahallesinde oturan ailesine İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Hacı Erdengi ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehit ailesi acı haberle üzüntüye boğulurken, baba evine Türk bayrakları asıldı. Emine ve Hacı Ali Sayın çiftinin 6 çocuğundan ortancası olan Uzman Çavuş Serkan Sayın'ın bekar olduğu öğrenildi. 

İSTANBUL'A ACI HABER 

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun acı haberi, İstanbul'un Tuzla ilçesindeki baba ocağına ulaştı. Şehit Köroğlu'nun kuzeni Talha Köroğlu'nun da 2008 yılında Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olduğu öğrenildi.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 5

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Uzman Ahmet Köroğlu, şehit oldu. Köroğlu'nun şehadet haberi, Tuzla, Şifa Mahallesi'nde oturan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi.

KAHRAMANMARAŞ'A 2 ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in acı haberi, Kahramanmaraş'taki anne ve babasına ulaştı. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 6

Ailenin evinin 6 Şubat'taki depremlerde yıkıldığı, şehidin annesi Ümmihani ile babası Ali Özdemir çiftinin, yaşadıkları konteyneri ısıtamadıkları için çadırda kaldıkları öğrenildi. Çiftin kaldığı çadıra acı haber sonrası 10 adet ısıtıcı bırakıldığı görüldü. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 7

Diğer şehit ateşi ise Göksun İlçesi Hacıkodal mahallesindeki Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez’in baba ocağına düştü. Yine askeri yetkililerce verilen acı haberin ardından iki şehidin baba ocağı Türk bayraklarıyla donatıldı.
Kahramanmaraşlı iki şehidin bekar olduğu öğrenildi.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 8

AKSARAY'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, şehit oldu. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 9

Üsteğmen Delen'in, memleketi Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde oturan babası Bayram Delen'e acı haber, askeri yetkililer tarafından verildi. 2'si kız 4 kardeş olan Şehit Delen'in bekar olduğu öğrenildi. Acı haberin ardından baba evine Türk bayrağı asıldı. 

ACI HABER NİĞDE'YE ULAŞTI 

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde, bir üs noktasına sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, şehit oldu. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 10

Şehidin acı haberi, Vali Yardımcısı Resul Özdemir ve beraberindeki askeri heyet tarafından Niğde merkeze bağlı İlhanlı Mahallesi'nde yaşayan baba Cuma ve anne Hatice Batur'a ulaştırıldı. Oğullarının şehadet haberini aldıktan sonra fenalaşan Batur çiftine hazırda bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Şehidin baba evine Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları da taziye için eve akın etti. Bekar ve 4 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenilen Şehit Batur, memleketindeki törenle son yolculuğuna uğurlanacak. 

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 11

ORDU'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerden biri de Ordulu İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar oldu. Şehit Atar'ın acı haberi İkizce ilçesi Bolluk mahallesi nüfusuna kayıtlı baba ocağında ailesine haber verildi.

ESKİŞEHİR'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ 

Irak'ın kuzeyinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan İstihkam Sözleşmeli Er Muhammet Tunahan Evcin’in acı haberi, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Gökmeydan Mahallesi’nde oturan ailesine verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan Nazif ve Ferah Evcin çifti, gözyaşlarına boğuldu. Şehit ailesinin bulunduğu apartmana Türk bayrakları asıldı.

Türkiye şehitlerine ağlıyor! 9 askerimizin acı haberi evlerine ateş gibi düştü! - Resim : 12

Yaklaşık 1 yıldır sözleşmeli er olarak görev yapan Evcin’in, ailenin 3 çocuğundan biri olduğu öğrenildi. 

 

 

 

 

Etiketler gündem asker şehit
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin