Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu. Soruşturma tamamlandı. Esenyurt'taki tekel saldırısında istenen cezalar belli oldu; ağırlaştırılmış müebbet

Türkiye'nin günlerce konuştuğu İstanbul Esenyurt'taki 2 kişinin yaşamını yitirdiği tekel bayii saldırısı soruşturması tamamlandı. İddianamede dört kişinin bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve bir kez müebbet hapis cezası talep edildi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu. Soruşturma tamamlandı. Esenyurt'taki tekel saldırısında istenen cezalar belli oldu; ağırlaştırılmış müebbet

İstanbul Esenyurt'ta 28 Temmuz'da iki kişinin hayatını kaybettiği tekel bayii baskınında soruşturma tamamlandı.

4 KİŞİYE İSTENEN CEZA BELLİ OLDU 

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, saldıganlar Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmalarını talep etti. 

İDDİANAMEDE AİLENİN ANLAŞMASI DA YER ALDI

Olayda hayatını kaybeden Batuhan Bayındır'ın ailesinin saldırganların yakınlarıyla şikayetlerini geri çekmeleri için para karşılığında anlaştığı öne sürülmüştü. 

Başsavcılığın hazırladığı fezlekede de anlaşmadan, Bayındır'ın ailesinin maddi manevi tazminat haklarını alıp şikayetlerini geri çektikleri şeklinde bahsedildi.

NE OLMUŞTU

28 Temmuz gecesi yaşanan olayda, Tarık Özer babasıyla aralarında anlaşmazlık bulunan Yunus Emre Erzen'i vurduktan sonra geride bekleyen Yusuf Erzen ve Batuhan Bayındır'a arka arkaya ateş etmiş, Yusuf Erzen yaralanırken arkadaşı Batuhan Bayındır hayatını kaybetmişti.

 Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda Yunus Emre Erzen'in vücudunda 9 adet mermi girişi, Batuhan Bayındır'ın vücudunda ise 2 adet mermi girişi olduğu yer aldı.

 Olayın nedeninin Erzen ve Özer ailesi arasındaki borç meselesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin