Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Ben sokak adamıyım rakibim sokağa inemez. Altınok'tan, Yavaş'a seçim bütçesi sorusu

Türkiye 31 Mart 2024'te yerel seçimler için sandık başına gidecek. Gözler, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde... tv100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda gazeteci Sinan Burhan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un kendisine yaptığı özel açıklamayı aktardı. Altınok, Yavaş'a, "Ben sokak adamıyım rakibim sokağa inemez." diye seslenirken seçim bütçesini sordu.

Google Haberlere Abone ol
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Ben sokak adamıyım rakibim sokağa inemez. Altınok'tan, Yavaş'a seçim bütçesi sorusu

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

31 Mart 2024 seçimleri masaya yatırıldı. Gazeteci Sinan Burhan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un kendisine yaptığı özel açıklamayı programda dile dile getirdi. Programda 'pano' tartışması yaşandı. Açıklamalar peş peşe geldi.

İşte Altınok'un Burhan'a yaptığı o açıklamalar:

500 ila 1,5 milyon arasında bir fiyata Mansur Bey'in resimlerini asıyorlar, bu paranın kaynağını açıklasınlar. Böyle binlerce duvar var. Hani ismin ve resmin olmayacaktı?
Bizim afişlerimizi, bayraklarımızı kestiriyor. "Turgut Altınok korkusu" sarmış.
"Engellendik" diyor ama kararların %98'i Belediye Meclisi'nden oy birliği ile geçti.

AnkaPark yapılmış bir hizmettir. Seçimden sonra AnkaPark'ı açacağız hatta yanına hayvanat bahçesi ve tropikal bitki ormanı yapacağız.
Ankara'da yeşil doku azaldı, çünkü gülleri ağaçları söktü yerine taş döşedi.
Çıksın, "Ben yeni bir park yaptım" desin.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin