Turgut Altınok, Murat Ağırel'i işaret etti, tazminat ödeyecek dedi. Murat Ağırel'den jet yanıt geldi

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığıyla ilgili iddialar üzerine: "Yavaş, iddiasını ispat etmediği için istifa etmeli" dedi. Altınok, gazeteci Murat Ağırel'in dün televizyonda paylaştığı belgelere ilişkin de "Tamamen yalan, iftira, çamur. Bunların hepsinin tazminatlarını ödeyecekler." diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Turgut Altınok, Murat Ağırel'i işaret etti, tazminat ödeyecek dedi. Murat Ağırel'den jet yanıt geldi

Ankara Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören Belediyesi Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi'nin açılışına katıldı. Açılış öncesinde basın mensuplarının sorularının yanıtlayan Altınok, mal varlığıyla ilgili iddiaları yanıtladı.

"YAVAŞ İSTİFA ETMELİ"

"Hani Turgut Altınok adına 600 tane daire vardı. Niye tapuyu çıkaramadılar? Yalan söylüyorlar. Yavaş, iddiasını ispat etmediği için istifa etmeli. Eseri yok, projesi yok, hizmeti yok, Ankaralıya anlatacak hiçbir şeyi yok" dedi.

"BUNLARIN HEPSİ TAZMİNAT ÖDEYECEK"

Altınok, Antalya'da 600 konutu olduğunu iddia eden bir gazeteci Murat Ağırel'in dün televizyonda paylaştığı belgelere ilişkin de "Altınok'un özü bir, sözü birdir. Tamamen yalan, iftira, çamur. Niye 'Turgut Altınok' diye bir tapu çıkaramadılar. Yalanını aslında orada ifşa etti. Bunların hepsinin tazminatlarını ödeyecekler. Yalan olduğu zaten ortada. Hani Turgut Altınok adına 600 tane daire vardı. Niye tapuyu çıkaramadılar? Yalan söylüyorlar. Siz de yalanın üzerine bize soru soruyorsunuz." ifadelerinde bulundu.

MURAT AĞIREL'DEN YANIT

Turgut Altınok'un sözleri üzerine gazeteci Murat Ağırel konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Gazeteci Ağırel paylaşımında şunları söyledi:

"Ne güzel değil mi?

Önce hayır yok de, dairelerin görselini paylaşınca, tapuyu göster de tapuyu gösterince de “benim değil kardeşimin” de…

Oh ne ala!

Şirkette ortak olduğun, her arsaya ve eve ortak olduğun, kardeşinin hakkını dahi birlikte üzerine geçirdiğin kardeşin üzerine Başkan olduğun dönemde arsa alıp 660 daire yaptıracaksın ve sonra “Benim değil Kardeşimin” diyeceksin!

Ne kurnazlığıydı bu?"

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin