Tunceli'de dengeleri değiştirecek aday! CHP'li eski vekil Hüseyin Aygün belediye başkanı adayı oldu

31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP Tunceli adayı Ali Mustafa Çelik olurken, eski bir CHP'li vekil de bağımsız olarak seçimlerde yarışacağını duyurdu. CHP 24. Dönem Tunceli milletvekili avukat Hüseyin Aygün, 31 Mart yerel seçimlerinde Tunceli bağımsız belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Tunceli'de dengeleri değiştirecek aday! CHP'li eski vekil Hüseyin Aygün belediye başkanı adayı oldu

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yapılacak olan yerel seçimlere aylar kala adaylar tek tek açıklanırken CHP, Tunceli'de Ali Mustafa Çelik'i aday olarak gösterdi.

Tunceli merkezde belediye başkanlığı yarışının CHP ile DEM Parti arasında geçeceği belirtilirken, eski CHP'li bir isim de belediye başkanı adaylığını açıklaması dengeleri değiştirecek cinsten.

CHP 24. Dönem Tunceli milletvekili avukat Hüseyin Aygün, 31 Mart yerel seçimlerinde Tunceli bağımsız belediye başkan adayı olacağını açıkladı.

Aygün, 22 Ocak tarihinde geniş katılımlı basın açıklaması yaparak ‘neden aday olduğunu, projelerini’ halka aktaracağını da belirtti.

Dersim Gazetesi'nin haberine göre Aygün şunları söyledi:

Bu konuda Dersim halkından bana yoğun bir talep geldi. Uzun bir zamandır değerlendiriyordum. Birçok kesim ile görüştüm, adaylığımın doğru olacağını ısrarla bana ilettiler. Zaten ilimizdeki bir çok STK’da bu konuda bana aday olmam için baskı yapıyordu. Yaptığım değerlendirme sonucunda Dersim’de bağımsız belediye başkan adayı olmaya karar verdim. Geniş bir ekip ile sahaya çıkacağız. Adaylığım ile ilgili 22 Ocak’ta Dersim çarşı merkezinde yapacağım geniş katılımlı halk buluşması ile adaylık gerekçelerimi ve projelerimi halkımıza anlatacağım.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin