Tramvay kullanacaklar dikkat! Kabataş-Bağcılar hattında seferler belli istasyonlar arasında yapılıyor

İstanbul'da Kabataş-Bağcılar tramvay hattında meydana gelen teknik arıza sebebiyle seferler, Kabataş-Karaköy ve Sirkeci-Bağcılar istasyonları arasında gerçekleştiriliyor. Sabah saatlerinde de ray değişimi sırasında iki tramvay aracının çarpıştığı olayda, şans eseri yaralanan kimse olmazken, tramvay seferleri bir süreliğine durmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Tramvay kullanacaklar dikkat! Kabataş-Bağcılar hattında seferler belli istasyonlar arasında yapılıyor

Kabataş-Bağcılar arasındaki tramvay hattında teknik arıza nedeniyle seferler Kabataş-Karaköy ve Sirkeci-Bağcılar istasyonları arasında yapılıyor.

SEFERLER KABATAŞ-KARAKÖY VE SİRKECİ-BAĞCILAR İSTASYONLARI ARASINDA

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Kabataş-Karaköy ve Sirkeci-Bağcılar istasyonları arasında yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

SABAH SAATLERİNDE KAZA OLMUŞTU

İstanbul'da Bağcılar-Kabataş T1 Tramvay Hattı Güngören durağında iddiaya göre, ray değişimi sırasında iki tramvay birbiriyle çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken, tramvay seferleri bir süre durdu.

KAZA YAPAN TRAMVAYLAR KALDIRILMIŞTI

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, tramvay seferleri kaza kaldırılana kadar Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında gerçekleştirildi.

Kaza yapan tramvayların kaldırılmasının ardından seferler normale dönmüştü.

Kaynak: AA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin