Trafik magandası kaynakçı aynayı kırdı kaçtı. TEM Mahmutbey Gişeler'de emniyet şeridini kullanan trafik magandası terör estirdi

İstanbul TEM Mahmutbey Gişeler mevkiinde emniyet şeridini kullanan maganda, kendisine yol vermeyen sürücünün aracına defalarca çarpmaya kalktı. Trafik magandası diğer aracın aynasını kırdıktan sonra yine emniyet şeridini kullanarak kaçtı. O anlar motosiklet sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Trafik magandası kaynakçı aynayı kırdı kaçtı. TEM Mahmutbey Gişeler'de emniyet şeridini kullanan trafik magandası terör estirdi

TEM Otoyolu Mahmutbey gişeler mevkiinde taralı alan ve emniyet şeridini kullanan sürücü ile önüne geçmek istediği sürücü arasında tartışma çıktı. Kendisine yol vermeyen sürücünün aracına doğru defalarca çarpmaya çalışan 'kaynakçı' otomobilin aynasını kırdıktan sonra emniyet şeridinden hızla kaçtı.

KURALA UYANA ŞİDDET GÖSTERDİ

Olay, dün öğle saatlerinde TEM Otoyolu Mahmutbey gişeler Edirne istikametinde meydana geldi. Bir otomobil sürücüsü, taralı alan ve emniyet şeridini kullanarak diğer sürücülerin önüne geçmeye çalıştı. Ancak şeridinde ilerleyen sürücü, kaynakçı olarak tabir edilen sürücüye yol vermedi. Buna sinirlenen kaynakçı, aracıyla yol vermeyen sürücünün otomobiline çarpmaya çalıştı. Hakaretler yağdıran kaynakçı, daha sonra tartıştığı sürücünün aracının sağ dikiz aynasını kırdı. Emniyet şeridine giren kaynakçı hızla kaçtı. O anlar arkadan gelen motosikletli tarafından görüntülendi.

 

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin