TBMM'de kritik görüşme. Siyasette yumuşama dönemi mesajları sonrası CHP lideri Özgür Özel MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in görüşmesi sonrası 'siyasette yumuşama dönemi' mesajları verilmişti. Bugün TBMM'de kritik bir görüşme daha yaşanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. CHP'den yapılan açıklamaya göre kritik görüşme saat 12.00'de.

Google Haberlere Abone ol
TBMM'de kritik görüşme. Siyasette yumuşama dönemi mesajları sonrası CHP lideri Özgür Özel MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in önce TBMM'de daha sonra da AK Parti Genel Merkezi'nde yaptıkları görüşmeler sonrasında siyasette 'yumuşama dönemi' mesajları verilmişti. Bugün de TBMM'de kritik bir görüşme daha gerçekleşecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de CHP lideri Özgür Özel'i ağırlayacak. CHP tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu görüşme saat 12.00'de gerçekleşecek.

GÜNDEM YENİ ANAYASA OLACAK

İki liderin görüşmelerinin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışması olacağı tahmin ediliyor. CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre, görüşmede yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler de ele alınacak.

Görüşme sonrası saat 13.30 sıralarında Özgür Özel partisinin grup toplantısında konuşacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen hafta da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etmişti. Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da iade-i ziyaret gerçekleştireceği açıklanmıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin