Sürücüler dikkat! Yeni dönem başladı. TEM'i kullanacaklar için uyarı geldi. TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde değişiklik yapıldı

TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde yapılan değişikliği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde gişe adaları ve kanopileri kaldırarak serbest geçiş sistemini (SGS) kurduklarını bildirdi. Yeni uygulamayla bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Sürücüler dikkat! Yeni dönem başladı. TEM'i kullanacaklar için uyarı geldi. TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde değişiklik yapıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde bulunan gişe adaları ve kanopileri kaldırdıklarını duyurdu. 

5 GİŞEDE DAHA UYGULANACAK

Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri'nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırdık. Vatandaşlarımız hızlı ve güvenli geçiş sağlayabilsin diye Serbest Geçiş Sistemini (SGS) kurduk; saha düzenleme çalışmalarına ise devam ediyoruz. Daha önce trafiğin hızını düşürmek amacıyla gişelerden geçiş sağlarken artık bu uygulamanın yerini serbest geçişe bırakıyor; böylece bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçiyoruz. Serbest Geçiş Sistemini önümüzdeki günlerde İstanbul'un 5 farklı gişe bölgesinde daha uygulamayı planlarken trafik akışına da hız katmayı amaçlıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin