Sözleri fırtına koparmıştı. CHP'li Burcu Köksal rekor oyla geliyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 2024 seçim sonuçları

"Belediye'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak." sözleriyle büyük tepki toplayan CHP'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, rekor oyla belediye başkanı seçiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sözleri fırtına koparmıştı. CHP'li Burcu Köksal rekor oyla geliyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı 2024 seçim sonuçları

Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. YSK'nın izin vermesiyle seçim sonuçları da açıklanmaya başladı.

Seçim öncesinde CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, bir miting sırasında kullandığı sözler çok büyük tartışma yaratmış, hatta deyim yerindeyse İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kapıyı göstermişti.

CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "Belediye'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak." açıklamasıyla tartışma yaratmış, İmamoğlu ise "Şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş ya da kendine başka parti bulacak." şeklinde yanıtlamıştı. 

AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ise belediye başkanlığı görevi boyunca maaş almayacağını ve maaşını, şehit ve gazi ailelerine, engelli vatandaşlara ve ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını açıklamıştı.

İşte Afyonkarahisar'daki seçim sonuçlarından büyük sürpriz çıktı.

Resmi olmayan sonuçlara göre Burcu Köksal rekor oranda oy alarak belediye başkanı seçiliyor.

AFYONKARAHİSAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin