Son Dakika... Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu kurye Yunus Emre Göçer'e çarpmıştı. Kazaya dair Adli Tıp Kurumu'ndan kusur raporu geldi

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud Fatih'te kurye Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olmuştu. Kazaya dair Adli Tıp Kurumu’ndan gelen kusur raporuna göre şüpheli Mohamud ‘asli derecede’, Göçer ise ‘tali derecede’ kusurlu olarak aktarıldı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu kurye Yunus Emre Göçer'e çarpmıştı. Kazaya dair Adli Tıp Kurumu'ndan kusur raporu geldi
İHA

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, 30 Kasım'da Avrasya Tüneli'nin Aksaray çıkışında kurye Yunus Emre Göçer’e çarptı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Göçer hayatını kaybederken gözler Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna çevrildi.

Kazaya dair Adli Tıp Kurumu’ndan rapor çıktı.

ADLİ TIP KURUMU'NDAN KUSUR RAPORU

Kazaya dair Adli Tıp Kurumu'ndan elen kusur raporunda, Gündüz vakti görüşün açık olduğu yolda seyri sırasında olay yerine doğru yaklaşan otomobil sürücüsünün sağa şerit değiştirme manevrası yapmak istediğinde, ilerisinde yine aynı şeritte seyretmekte olan ve hız azaltarak sağa doğru yönelen motosikletin de şerit değiştirmekte olduğunu dikkate alması zamanında uygun fren tedbiri ile beraber takip mesafesini koruyarak motosikletin gerisinde duruşa geçmesi veya motosikletin sol tarafından kontrollü şekilde seyrine devam etmesi gerekirken bu hususlara riayet etmeyerek ‘asli derecede’ kusurlu olduğu kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Kurye Yunus Emre Göçer, 30 Kasım'da Fatih'te Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu ile karıştığı trafik kazasında ağır yaralandı, 6 Aralık'ta ise hayatını kaybetti. 

Kazanın ardından Türkiye'den Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu, "Bir anda sinyal vermeden frene bastı. Sağa dönüş yaptı. Kaskı bulunmuyordu." şeklinde ifade verdi.

Göçer'in eşi Öznur Göçer ise polislerin kendisine ilk olarak eşinin intihar ettiğini söylediklerini belirtti. Ardından kamera kayıtlarının çıkması sonucunda kazanın açıklandığını ifade etti. Ayrıca dosyada savcının da ihmali olduğu iddia edilmişti. 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin