Son Dakika... Para sayma soruşturmasında flaş gelişme. Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı: CHP'li milletvekili de ifade verecek

CHP İl binasındaki para sayma soruşturması giderek büyüyor. Bugün ifade veren İBB CHP Meclis üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı. Savcılık CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer ve İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ı da ifadeye çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Para sayma soruşturmasında flaş gelişme. Fatih Keleş'in ifadesi ortaya çıktı: CHP'li milletvekili de ifade verecek

CHP'de para sayma soruşturmasıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski CHP İstanbul İl Başkanlığı basın danışmanı Can Poyraz dün şüpheli sıfatıyla ifade vermişti.

Bugün de İBB CHP Meclis üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş ifade verdi.

Keleş'in ifadesinde, "2019'da CHP Beylikdüzü Başkanı Turan Taşkın Özer beni aradı.

İl binasının satımıyla ilgili bir bağış kampanyası düzenlediğini ve bağış paralarını bana teslim edeceğini söyledi.

Ben de kendisiyle Beylikdüzü ilçe binasında çanta içerisinde paraları verdi. Çanta içinde ne kadar para olduğunu bilmiyordum.

Özgür Nas ile iletişime geçtim, parayı söylediği konuma götürdüm. Para çok olduğu için güvenlik gerekçesiyle arkadaşım Tuncay Yılmaz'ı arayarak yardım istedim ve parayı satıcının avukatının ofisine götürdük.

Para 3-4 defa sayıldı. İçinden Türk lirası, dolar ve euro çıktı. O günden sonra il binası hangi tarihte satın alındı, para hangi yolla ödendi bilgim yoktur. Parayı bana Turan Taşkın Özer verdi" dediği öğrenildi.

İKİ KİŞİ DAHA İFADEYE ÇAĞRILDI

Keleş'in bu ifadesinin ardından CHP İstanbul Milletvekili Turan Taşkın Özer'in "tanık" sıfatıyla, para sayma görüntülerinde olduğu görülen İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın ise "şüpheli" sıfatıyla savcılığa çağrıldığı öğrenildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin