Son Dakika... Özgür Özel ve Devlet Bahçeli TBMM'de görüştü. Özgür Özel ve Devlet Bahçeli baş başa görüştü. Siyasette yumuşama dönemi ikinci perde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin ardından bugün TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli baş başa görüştü. Saat 12:00'de başlayan Özel-Bahçeli görüşmesi 45 dakika sürdü. Özel'in birlikte gittiği  Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın görüşme odasını alınmadı. Özel'in Bahçeli'ye gerçekleştirdiği ziyaret, 7 yıl sonra bir ilk niteliğinde.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... Özgür Özel ve Devlet Bahçeli TBMM'de görüştü. Özgür Özel ve Devlet Bahçeli baş başa görüştü.  Siyasette yumuşama dönemi ikinci perde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin ardından bugün TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Özel görüşmeye Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın ile birlikte geldi.

Ancak görüşme odasına yalnızca Özel’in alınması dikkati çekti. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Sermet Atay da CHP’li Başarır ve Günaydın’a dışarıda eşlik etti.

Son Dakika... Özgür Özel ve Devlet Bahçeli TBMM'de görüştü. Özgür Özel ve Devlet Bahçeli baş başa görüştü.  Siyasette yumuşama dönemi ikinci perde

AÇIKLAMA YAPILMADI

Saat 12:00'de başlayan Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi. Görüşme 45 dakika sürdü. Görüşmenin ardından iki lider de açıklama yapmadı. 

Özel'in Bahçeli'ye gerçekleştirdiği ziyaret, 7 yıl sonra bir ilk niteliğinde.

 

BAHÇELİ GRUP TOPLANTISINDA ELEŞTİRMİŞTİ

Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü grup toplantısında CHP lideri Özel'i Gezi Davası ile ilgili tutumu nedeniyle eleştirmişti.

Dava kapmasında tutuklu bulunun iş insanı Osman Kavala'nın serbest bırakılması çağrısında bulunan Özel yönelik "Neymiş, CHP Genel Başkanı, Avrupa Parlamentosu’nu ziyaret ettiğinde, “saati sorunca, sen önce Kavala’yı çıkar” cevabını almış. Anlamadığımız şudur, Sayın Özel’in kolunda saati yok mudur? Haydi yok diyelim, beraberindeki arkadaşlarında da mı yoktur? Sayın Özel’in saati sormak yerine PKK’ya ve FETÖ’ye verilen destekleri muhataplarının yüzüne vurması gerekmez miydi? Türkiye hukuk devletidir, yargımız bağımsız ve tarafsızdır demesi taşıdığı sorumluluğa uygun düşmez miydi? AB’li politikacıların kara propagandasına kulak verip bunları ham haliyle ülkemize taşıyacağına Türkiye’nin egemen devlet onuruna korkusuzca sahip çıkması doğru olmaz mıydı? Bırakın Kavala’yı da kanun kaçağı FETÖ’cüleri ve PKK’lıları Türkiye’ye ne zaman teslim edeceksiniz sorusunu soramaz mıydı? Sayın Özel saati merak ederse, rahat olsun, bana sorabilir, köstekli saatimi açar, kendisiyle açık açık da paylaşırım" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin