Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ne ziyarette bulundu. MHP lideri Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında taktığı yüzük ve elinin altındaki dosya gündem oldu. Bahçeli'nin yüzüğü görüşme ile ilişkilendirildi. MHP'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM’de partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, grup toplantısının ardından Instagram’daki hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. MHP lideri, sosyal medya hesabında turkuaz renkli bir taşın yer aldığı üzerinde “Allah bana yeter.” yazılı yüzüğünü paylaştı.

Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez

Bahçeli’nin grup toplantısındaki rozeti de dikkat çekiciydi. MHP liderinin ceketine taktığı rozette, Göktürkçe ifadelerin yer aldığı bir akıncının yer aldığı görültü.

Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez - Resim : 2

Bahçeli'nin elinin altında MHP Grup Toplantısı'nda bir dosya vardı.

Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez - Resim : 3

Tüm bunlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan - Özgür Özel görüşmesi için bir mesaj olarak yorumlandı.

Son Dakika... MHP'den yüzük ve dosya açıklaması. Semih Yalçın: Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez - Resim : 4

MHP'den konuyla ilgili açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tv100'de ekranlara gelen Başak Şengül ile Doğru Yorum'a mesaj gönderdi.

Programın moderatörü Başak Şengül şunları söyledi:

Semih Yalçın’ın da açıklamaları var. ‘Genel Başkanı’mızın bugün taktığı yüzük Cumhur İttifakı’nda bir sıkıntı olduğu anlamına gelmez tam tersi Cumhur İttifakı birlik ve bütünlüğü noktasında bir sıkıntı yoktur. Genel Başkanımız bugün görüş ve düşüncelerimiz noktasında her şeyi açıklıkla ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanı devletimizin başıdır ve bu ülkedeki her insanımız da her vatandaşımızla görüşür. Bu konuda MHP olarak bir rahatsızlığımız olamaz’ dedi Sayın Semih Yalçın.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin